Ν. Ανδρουλάκης: Θα κάνω ό,τι μπορώ για να τελειώσει η παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.

Σε πανηγυρικό τόνο οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ έξω από τα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη.
|
Open Image Modal
Ολοκλήρωση των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024. Στιγμιότυπο από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στην Αθήνα. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Eurokinissi

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ: «Σας ευχαριστώ για τη μεγάλη τιμή και τη μεγάλη ευθύνη να με εμπιστευτείτε ξανά στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

O Nίκος Ανδρουλάκης επανεξελέγη πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με ποσοστό που αγγίζει το 60% στο β′ γύρο των εσοκομματικών εκλογών με αντίπαλο τον Χάρη Δούκα και λίγο μετά τη νίκη του μίλησε στους οπαδούς και φίλους του κόμματος που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της ”Χαριλάου Τρικούπη”. 

Είναι μεγάλη ευθύνη που με εμπιστεύεστε ξανά στη ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. 

Οι μεγάλες αλλαγές, οι μεγάλες νίκες θα γίνουν όταν είμαστε ενωμένοι απέναντι στη συντήρηση. Μαζί μπορούμε να νικήσουμε. Η παράταξή μας έχει χρέος να δώσει ξανά ελπίδα και προοπτική στις Ελληνίδες και τους Ελληνες. Στις νεότερες γενιές. 

Τώρα που τα μάτια που όλο και περισσότερων Ελλήνων στρέφονται στην παράταξή μας. 

Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες πολίτες που έδωσαν δυναμικό παρόν στην εκλογική διαδικασία γεμίζοντάς μας όλους δύναμη. Να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν

Από αύριο θα πάμε το κόμμα μας ακόμη ψηλότερα. 

Θέλω συγχαρώ για τον αγώνα τους τους συνυποψηφίους μου σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. 

Τα δύσκολα για το ΠΑΣΟΚ είναι πίσω, τα καλύτερα είναι μπροστά. 

Θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να τελειώσει το συντομότερο δυνατό η παντοκρατορία της Νέας Δημοκρατίας. 

«Η παράταξή μας θα πορευθεί με προτάσεις που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων», δήλωσε ο Ν. Ανδρουλάκης και απηύθυνε προσκλητήριο σε όσους πολίτες είναι απογοητευμένοι απο την κυβερνητική πολιτική.

Η παράταξη μας θα πορευτεί με αξιοπιστία, με ενότητα, με σοβαρότητα και προτάσεις. Μαζί μπορούμε να αναγεννήσουμε το ΕΣΥ, να θωρακίσουμε το εισόδημα και τα εργασιακά δικαιώματα, να διασφαλίσουμε φθηνή και αξιοπρεπή στέγαση. Να κάνουμε την οικονομία μας 

Ανοιχτό προσκλητήριο σε όλους τους πολίτες που είναι απογοητευμένη από την κυβερνητική πολιτική. 

Πρέπει να προχωρήσουμε με ακλόνητη ηθική, δεν αγωνίζομαι για την εξουσία αυτή καθ′ αυτή, έχουμε χρέος να νικήσουμε τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές.