Ναύπλιο: Σύλληψη 72χρονης για δολοφονία άνδρα - Η γυναίκα καταγγέλλει το θύμα για ληστεία

Ο νεκρός εντοπίστηκε μόλις 100 μέτρα, από το σημείο της διένεξης.
|
Open Image Modal
Ο πάγκος πώλησης φρούτων της 72χρονης - Παναρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2025
Eurokinissi

Χειροπέδες σε 72χρονη, πέρασε η αστυνομία στο χωριό Παναρίτη, έξω από το Ναύπλιο. Η 72χρονη κατηγορείται για την δολοφονία ενός 50χρονου. Ο άνδρας, το απόγευμα της Τετάρτης (26/2) πλησίασε τον πάγκο πώλησης φρούτων της 72χρονης και, υπό την απειλή μαχαιριού, απαίτησε και της πήρε το ποσό των 60 ευρώ.

Η γυναίκα αρχικά απώθησε τον 50χρονο, ενώ στη συνέχεια, με αιχμηρό αντικείμενο, τον τραυμάτισε. Εκείνος τράπηκε αμέσως σε φυγή, με την 72χρονη να καλεί τις Αρχές, για να καταγγείλει το συμβάν.

Open Image Modal
Ο πάγκος πώλησης φρούτων της 72χρονης - Παναρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2025
Eurokinissi

Η αστυνομία, στο πλαίσιο της έρευνας που πραγματοποίησε για το συμβάν, εντόπισε τον 50χρονο νεκρό, σε απόσταση 100 μέτρων από τον πάγκο πώλησης της γυναίκας. Παράλληλα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και δύο μαχαίρια, με λάμες μήκους 11 και 20 εκατοστών.

Η γυναίκα θα βρεθεί προ του Εισαγγελέα, την ώρα που το τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ναυπλίου πραγματοποιεί προανάκριση.

Πηγή: ΑΠΕ

-- --