Η μυρωδιά του ψητού κρέατος, το ψήσιμο σε ανοιχτούς χώρους και οι απανταχού μεζέδες αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της Τσικνοπέμπτης- αλλά το γραφείο τελετών του Αλέξανδρου Χρυσικού και του Βασίλη Καραφωτιά στο Ναύπλιο προσέγγισε το θέμα...διαφορετικά.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του argolikeseidhseis.gr, το γραφείο τελετών έφτιαξε μια ψησταριά- φέρετρο, με τον έναν από τους ιδιοκτήτες να αναλαμβάνει καθήκοντα ψήστη. Σε κάθε περίπτωση, αυτό δεν εμπόδισε τους υπαλλήλους και τους περαστικούς να δοκιμάσουν τους μεζέδες.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πέρυσι το ίδιο γραφείο είχε κατασκευάσει ένα φέρετρο με τον Παρθενώνα και ένα φέρετρο σε σχήμα καϊκιού.