NBA: Εγραψαν ιστορία Λεμπρόν και Μπρόνι - Πρώτη φορά στο ίδιο παρκέ πατέρας και γιός (Εικόνες)

«Περισσότερο ένιωθα λες και ήμουν στο Μάτριξ», η ατάκα του Λεμπρόν Τζέιμς, που μοιράστηκε το ίδιο παρκέ με τον γιό του, Μπρόνι.
Open Image Modal
NBA: Έγραψαν ιστορία Λεμπρόν και Μπρόνι - Πρώτη φορά στο ίδιο παρκέ μπαμπάς και γιός
via Associated Press

Μια ακόμα σπουδαία ιστορία στον χώρο του μπάσκετ έγραψε ο Λεμπρόν Τζέιμς, που μοιράστηκε το ίδιο παρκέ με τον γιό του Μπρόνι, στο παιχνίδι των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Φίνιξ Σάνς για την pre-season του NBA.

Ανήμερα των 20ων του γενεθλίων, ο γιος του Αμερικανού σούπερ σταρ του NBA, εισήλθε στο παιχνίδι στην δεύτερη περίοδο, σε μια αναμέτρηση που έληξε με 118-114 υπέρ των Σάνς.

Η συνύπαρξη πατέρα και γιού στο παρκέ είναι κάτι που δεν έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία του NBA, σε οποιοδήποτε παιχνίδι, είτε επίσημο, είτε όχι.

«Ουάου αυτό ήταν σουρεαλιστικό», έγραψε ο Λεμπρόν στο X λίγο μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

«Βγήκαμε εκεί έξω μετά από ένα τάιμ άουτ και σταθήκαμε ο ένας δίπλα στον άλλον. Του έριξα μια γρήγορη ματιά», ανέφερε ο σταρ των Λέϊκερς.

«Ήταν περισσότερο λες και ήμουν στο Μάτριξ. Δεν έμοιαζε αληθινό. Ήταν υπέροχο να έχουμε αυτές τις στιγμές», πρόσθεσε ο Λεμπρόν.

Ο 39χρονος σταρ του NBA πέτυχε 19 πόντους, μοίρασε 4 ασίστ και μάζεψε 5 ριμπάουντ. Από την άλλη μεριά, ο Μπρόνι έμεινε άποντος στα 13 λεπτά που αγωνίστηκε, μαζεύοντας 2 ριμπάουντ και κάνοντας 4 λάθη.

Ο Μπρόνι επιλέχθηκε από τους Λέικερς στον δεύτερο γύρο των φετινών draft από το πανεπιστήμιο “Southern California University”. 

Την ίδια στιγμή, ο Λεμπρόν αποτελεί τον 1ο σκόρερ στην ιστορία του NBA, μετρώντας 4 πρωταθλήματα με το Μαϊάμι, τους Καβαλίερς και τους Λέικερς. 

Αυτή θα είναι η 22η σεζόν του Λεμπρόν στο NBA, με τον 39χρονο σταρ να έχει υπογράψει σε νέο διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Λος Άντζελες. 

Η σεζόν 2024-25 ξεκινάει στις 22 Οκτωβρίου με τους Λέϊκερς να αντιμετωπίζουν τους Τίμπεργουλβς.

Πηγή: BBC