Νέα Φιλαδέλφεια: Eξι συλλήψεις για επιθέσεις εναντίον αστυνομικών - Τα μαχαίρια και η αθλητική βία

Περίπου 100 άτομα, που επέβαιναν σε δίκυκλα, πήγαν στο Περιστέρι, όπου και επιτέθηκαν για οπαδικούς λόγους σε έναν νεαρό τραυματίζοντάς τον.
Open Image Modal
Κατά τη σύλληψη κατασχέθηκαν 10 δίκυκλα που εντοπίστηκαν σταθμευμένα στο σημείο έναρξης της επίθεσης, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
ΕΛΑΣ

Έναν 17χρονο και πέντε ενήλικες συνέλαβαν το βράδυ της Πέμπτης αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, της ΔΡΑΣΗ και της ΔΙ.ΑΣ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ύστερα από επίθεση, που δέχθηκαν, μετά από επεισόδιο με οπαδικό κίνητρο.

Open Image Modal
Δίκυκλα που εντοπίστηκαν σταθμευμένα στο σημείο έναρξης της επίθεσης.
ΕΛΑΣ

Λίγη ώρα νωρίτερα περίπου 100 άτομα, που επέβαιναν σε δίκυκλα, πήγαν στο Περιστέρι, όπου και επιτέθηκαν για οπαδικούς λόγους σε έναν νεαρό τραυματίζοντάς τον. Οι αστυνομικοί, που έσπευσαν στο σημείο είδαν ότι οι επιτιθέμενοι κατευθύνθηκαν με τα δίκυκλα στη Νέα Φιλαδέλφεια και ενημέρωσαν το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Open Image Modal
Περίπου εκατό άτομα, που επέβαιναν σε δίκυκλα, πήγαν στο Περιστέρι, όπου και επιτέθηκαν για οπαδικούς λόγους σε έναν νεαρό τραυματίζοντάς τον.
ΕΛΑΣ

Στη θέα των αστυνομικών που επιχείρησαν να τους ελέγξουν, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι συμμετέχοντας σε ομάδα 30 περίπου ατόμων εκδήλωσαν επιθέσεις σε βάρος των αστυνομικών εκτοξεύοντας εναντίον τους καρέκλες, πέτρες, σιδερολοστούς και ξύλα προκαλώντας φθορά σε 2 περιπολικά οχήματα, ενώ τραυματίστηκε και αστυνομικός.

Open Image Modal
Αντικείμενα που κατέσχεσαν οι αρχές κατά τη σύλληψη των χούλιγκαν.
ΕΛΑΣ

Ακολούθως οι κατηγορούμενοι επιχείρησαν να διαφύγουν προς το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας όμως ανωτέρω αστυνομικοί τους ακολούθησαν και τους ακινητοποίησαν.

Ένας εκ των κατηγορουμένων αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψη του ενώ κατασχέθηκαν -10- δίκυκλα που εντοπίστηκαν σταθμευμένα στο σημείο έναρξης της επίθεσης, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Από το σημείο κατασχέθηκε αναδιπλούμενος σουγιάς ενώ στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι.