Nosferatu: Χωρίς ούτε ένα πλάνο του βαμπίρ Μπιλ Σκάρσγκαρντ το τρέιλερ του ριμέικ

Ο Ρόμπερτ Έγκερς συνεχίζει να κρατάει μυστική τη φιγούρα του πρωταγωνιστή του.

Τρεις μήνες μετά το πρώτο teaser, η Focus Features έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο πλήρες τρέιλερ του «Nosferatu».

Πρόκειται για το νέο ριμέικ της κλασικής γοτθικής ιστορίας -της πρώτης γερμανικής εξπρεσιονιστικής βωβής ταινίας, γυρισμένη το 1922 από τον Φρίντριχ Μουρνάου, πάνω στην οποία βασίστηκε αργότερα ο Βέρνερ Χέρτσογκ για την ταινία του «Νοσφεράτου, ο Δράκουλας της Νύχτας» (1979).

Ούτε αυτή τη φορά, αποκαλύπτει ο Ρόμπερτ Έγκερς («The Northman») που υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία, τη φιγούρα του διψασμένου για αίμα βαμπίρ που ενσαρκώνει ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ.

Όλο το τρέιλερ είναι πάνω στη Λίλι Ρόουζ Ντεπ, που υποδύεται την Ellen Hutter, τη νεαρή γυναίκα που παρασύρεται από τον βρικόλακα Count Orlok (θυμίζουμε ότι η πρώτη επιλογή ήταν η Ανια Τέιλορ-Τζόι) με μία μικρή δόση από Γουίλεμ Νταφόε στον ρόλο του καθηγητή Albin Eberhart Von Franz και Νίκολας Χουλτ, ο οποίος υποδύεται τον σύζυγο της Έλεν, έναν κτηματομεσίτη που γνωρίζει τον βρικόλακα ως νέο πελάτη, χωρίς να ξέρει ποιός είναι στην πραγματικότητα.

Όπως αναφέρεται στη σύνοψη πρόκειται για «ένα γοτθικό παραμύθι εμμονής μεταξύ μιας στοιχειωμένης νεαρής γυναίκας και του τρομακτικού βαμπίρ που είναι ερωτευμένος μαζί της, προκαλώντας ανείπωτη φρίκη στο πέρασμά του».

Στο καστ επίσης οι Έμμα Κόριν, Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, Σάιμον ΜακΜπάρνεϊ και Ραλφ Άινεσον.

Το «Nosferatu», που αξίζει να σημειωθεί ότι γυρίστηκε σε φιλμ, θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες ανήμερα των Χριστουγέννων.

Με πληροφορίες από Indiewire