Ο κίνδυνος των υπερβολικά επεξεργασμένων τροφίμωνΗ μεγάλη κατανάλωση πολύ επεξεργασμένων τροφίμων συνδέεται άμεσα με υψηλότερο ποσοστό εμφάνισης καρδιακού επεισοδίου, εμφράγματος και πρόωρου θανάτου, σύμφωνα με τελευταία μελέτηNewsroom— HuffPost GreeceVideoOpen Image ModalSpecial Edition: Το δίδυμο των Operatical και ο μοντέρνος οπερατικός ήχοςOpen Image ModalSpecial Edition: Η Τόνια Φουσέκη και το Athens Fashion WeekOpen Image ModalSpecial Edition: «Συνάψεις» της Θεοδώρας ΧάρτμανOpen Image ModalSpecial Edition: Ο οφθαλμίατρος που εκπροσωπεί επάξια την Ελλάδα στο εξωτερικόOpen Image ModalSpecial Edition: Κακοποίηση γυναικών, μια σύγχρονη μάστιγαOpen Image ModalSpecial Edition: Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και οι νέοι επενδυτικοί στόχοιOpen Image ModalSpecial Edition: Πόπη Καλαϊτζή-Χατζηδάκη - Δίπλα στη ΓυναίκαOpen Image ModalSpecial Edition: Ο όμιλος Mitsis Hotels και οι επενδύσεις στον τουρισμό