Νέοι εχθροί για τον μαφιόζο Σιλβέστερ Σταλόνε - Το Tulsa King επιστρέφει για τον 2ο γύρο

Στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της νέας σεζόν.

O Ντουάιτ «The General» Μανφρέντι επιστρέφει δριμύτερος. Το Paramount+ έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του δεύτερου κύκλου της σειράς «Tulsa King» που σηματοδότησε το τηλεοπτικό ντεμπούτο του Σιλβέστερ Σταλόνε σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στην πρώτη σεζόν, η σειρά του πολυγραφότατου Τέιλορ Σέρινταν, μας σύστησε τον Μανφρέντι, ο οποίος αποφυλακίζεται έχοντας εκτίσει ποινή 20 ετών, αρνούμενος να καταθέσει στις αρχές εναντίον των συνεργατών του στη μαφία. Όμως παρότι κράτησε το στόμα του κλειστό, τα αφεντικά -με τις όποιες αλλαγές συντελέστηκαν στην ιεραρχία της «φαμίλιας» τα χρόνια της απουσίας του- δεν τον καλωσορίζουν όπως θα ήθελε. Αντί να επιστρέψει στην έδρα του, τη Νέα Υόρκη, τον στέλνουν στην Τάλσα της Οκλαχόμα για να στήσει μια νέα αυτοκρατορία (εκβιασμοί και τζόγος) από το μηδέν.

Στον δεύτερο κύκλο, ο Μανφρέντι έχει επεκτείνει το «βασίλειο» του, αλλά συνειδητοποιεί ότι διεκδικούν και άλλοι κομμάτι από την πίτα, ειδικά όταν δέχεται απειλές από τη μαφία του Κάνσας Σίτι -η νέα άφιξη στο καστ είναι ο Φρανκ Γκρίλο, που υποδύεται τον μαφιόζο Bill Bevilaqua. Κι ενώ προσπαθεί να κρατήσει τους δικούς του ασφαλείς, γνωρίζει ότι εκτός των άλλων, έχει ακόμη εκκρεμότητες στη Νέα Υόρκη τις οποίες πρέπει να τακτοποιήσει.

Στο τρέιλερ ακούγεται κι ένα νέο τραγούδι, το «Get By», του σταρ της κάντρι Jelly Roll, ο οποίος θα κάνει κι ένα cameo στον νέο κύκλο.

Το Tulsa King απέκτησε φανατικούς θαυμαστές, εν μέρει λόγω του ανάλαφρου τόνου του. Η δεύτερη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ, στις 15 Σεπτεμβρίου και διεθνώς την επόμενη μέρα.

Με πληροφορίες από Indiewire