Ο Τραμπ πήγε σε McDonald's και τηγάνισε πατάτες για να χλευάσει την Χάρις (Βίντεο)

Ο Τραμπ είπε ότι η επίσκεψη στα McDonald's είχε ως στόχο να χτυπήσει τη Χάρις, η οποία έχει πει ότι εργαζόταν στην αλυσίδα φαστ φουντ στα φοιτητικά της χρόνια στην Καλιφόρνια.
Open Image Modal
via Associated Press

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ ανέλαβε για λίγο τα καθήκοντα εργαζομένου στα McDonald’s στην Κομητεία Μπακς της Πενσυλβάνια, σε μια προσπάθεια να χλευάσει το παρελθόν της αντιπάλου του Κάμαλα Χάρις, στις τελευταίες μέρες της τρίτης του προσπάθειας για τον Λευκό Οίκο.

Ο πρώην πρόεδρος έβαλε τα καλάθια με τις πατάτες στις φριτέζες με καυτό λάδι, τις αλάτισε και τις μοίρασε σε υποστηρικτές του από το παράθυρο του εστιατορίου, το οποίο ήταν κλειστό για το ευρύ κοινό.

Χιλιάδες άνθρωποι παρατάχθηκαν στον δρόμο απέναντι από το εστιατόριο για να παρακολουθήσουν, αναφέρουν οι New York Times.

«Μου αρέσει αυτή η δουλειά» είπε ο Τραμπ, ο οποίος λατρεύει το φαστ φουντ. «Διασκεδάζω πολύ εδώ».

Ο Τραμπ είπε ότι η επίσκεψη στα McDonald’s είχε ως στόχο να χτυπήσει τη Χάρις, η οποία έχει πει ότι εργαζόταν στην αλυσίδα φαστ φουντ στα φοιτητικά της χρόνια στην Καλιφόρνια.

 

«Ψάχνω για δουλειά», είπε ο Τραμπ στον ιδιοκτήτη του McDonald’s στο Feasterville-Trevose την Κυριακή.

«Και πάντα ήθελα να δουλέψω στα McDonald’s, αλλά ποτέ δεν το έκανα. Αντιμετωπίζω κάποιον που είπε ότι το έκανε, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν μια εντελώς ψεύτικη ιστορία».

«Λατρεύω το αλάτι... μισό λεπτό, έριξα λίγο κάτω», λέει ενώ ετοιμάζει τις πατάτες, πριν πετάξει λίγο αλάτι πάνω από τον ώμο του:

«Είμαι πολύ προληπτικός», λέει κάνοντας αυτή την κίνηση.

Αργότερα μοίρασε φαγητό στους πελάτες από το παράθυρο του drive-thru, λέγοντας πως το είχε ετοιμάσει ο ίδιος και ότι το κόστος ήταν δικό του. 

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος μίλησε σε οικογένειες και παιδιά που ετοιμάζονταν να παραγγείλουν.

 

 

Πλησιάζοντας στο παράθυρο του drive-through καταστήματος για να εξυπηρετήσει τους πρώτους πελάτες του, λέει: «Δεν είναι μια φυσιολογική κατάσταση, έτσι δεν είναι;».

«Θα είναι το καλύτερο (φαγητό) - το έφτιαξα μόνος μου», προσθέτει.

«Αυτό είναι διασκεδαστικό, θα μπορούσα να το κάνω όλη μέρα - μου αρέσει αυτή η δουλειά».

Ερωτηθείς αν παρήγγειλε κάτι ο ίδιος, είπε: «Θα πάρω σίγουρα τηγανητές πατάτες για το αεροπλάνο».  

Ο Τραμπ ισχυρίζεται ότι η Χάρις δεν εργάστηκε ποτέ εκεί.

Ο εκπρόσωπος της Χάρις δήλωσε ότι επρόκειτο για ένα ακόμη κόλπο που δείχνει την απόγνωση του μεγιστάνα των ακινήτων.