«Ο τρόμος με ξεπερνά συνεχώς»: Τέιλορ Σουίφτ για την φονική επίθεση σε παιδιά στο Σάουθπορτ

Ανάρτηση σε μαύρο φόντο με προσωπικό μήνυμα στο Instagram. Η επίθεση με τις φονικές μαχαιριές έγινε την ώρα μαθήματος γιόγκα και χορού με θέμα την Τέιλορ Σουίφτ.
Open Image Modal
Taylor Swift performs onstage during "Taylor Swift | The Eras Tour" at Olympiastadion on July 27, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Thomas Niedermueller/TAS24/Getty Images for TAS Rights Management )
Thomas Niedermueller/TAS24 via Getty Images

 

Η Taylor Swift μοιράζεται ένα φορτισμένο συγκινησιακά μήνυμα, σε  ανάρτησή της στο Instagram. Στον απόηχο της ανατριχιαστικής επίθεσης με μαχαίρι από έναν 17χρονο, που άφησε πίσω του δύο παιδιά νεκρά και 11 τραυματίες (εκ των οποίων 9 είναι παιδιά) στο Σάουθπορτ της βορειοδυτικής Αγγλίας, η δημοφιλής Αμερικανή εμφανίζεται συγκλονισμένη, καθώς το συμβάν σημειώθηκε την ώρα μαθήματος γιόγκα και χορού, με θέμα την ίδια και τη μουσική της, και με συμμετοχή παιδιών.

Open Image Modal
https://www.instagram.com/stories/taylorswift/3423493494394231384/?igsh=MW9uemowY2x6dmhzeQ%3D%3D

 

 

Open Image Modal
Λουλούδια για τα θύματα αφήνονται στις 30 Ιουλίου 2024 στο Southport της Αγγλίας. Ένας έφηβος οπλισμένος με μαχαίρι επιτέθηκε σε παιδιά σε ένα καλοκαιρινό camp με θέμα το Taylor Swift στο Χαρτ Λέιν του Σάουθπορτ στις 29 Ιουλίου. Δύο παιδιά έχασαν τη ζωή τους και έξι παιδιά και δύο ενήλικες παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Συνελήφθη ένα 17χρονο αγόρι. (Photo by Christopher Furlong/Getty Images)
Christopher Furlong via Getty Images

 

«Η φρίκη της χθεσινής επίθεσης στο Σάουθπορτ με συγκλονίζει συνεχώς και είμαι εντελώς σοκαρισμένη», γράφει.
«Η απώλεια της ζωής και της αθωότητας και το φρικτό τραύμα που προκλήθηκε σε όλους όσοι ήταν εκεί, στις οικογένειες και σε όσους έσπευσαν για να βοηθήσουν. Ήταν μικρά παιδιά σε ένα μάθημα χορού. Είμαι σε πλήρη αδυναμία για το πώς να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου σε αυτές τις οικογένειες.