Ο Γκάι Ρίτσι επιστρέφει στον Σέρλοκ Χολμς - Ποιος θα υποδυθεί τον διάσημο ντετέκτιβ

Η σειρά θα βασίζεται στα μυθιστορήματα του Βρετανού συγγραφέα Άντριου Λέιν «Young Sherlock Holmes» που ρίχνουν φως στα εφηβικά χρόνια του Σέρλοκ.
|
Open Image Modal
(Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)
via Associated Press

Σειρά βασισμένη στα μυθιστορήματα του Βρετανού συγγραφέα Άντριου Λέιν «Young Sherlock Holmes» ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ο Γκάι Ρίτσι, λίγους μήνες μετά το απολαυστικό «The Gentlemen» στο Netflix.

Ο Βρετανός σκηνοθέτης έχει υπογράψει δύο ταινίες για τον θρυλικό ντετέκτιβ, με πρωταγωνιστές, τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στο ομώνυμο ρόλο, τον Τζουντ Λο ως Dr. Watson και την Ρέιτσελ Μακ Άνταμς στο ρόλο της Irene Adler.

«Στο ‘Young Sherlock’ θα δούμε μια συναρπαστική νέα εκδοχή του ντετέκτιβ που όλοι νομίζουν ότι γνωρίζουν με έναν τρόπο που ποτέ δεν είχαν φανταστεί. Θα ξεκλειδώσουμε αυτόν τον αινιγματικό χαρακτήρα, θα μάθουμε τι τον κάνει να λειτουργεί και πώς έγινε η ιδιοφυΐα που όλοι αγαπάμε», δήλωσε ο Ρίτσι. 

Open Image Modal
Ο Χίρο Φάινς Τίφιν στην πρεμιέρα της ταινίας του Γκάι Ρίτσι 'The Ministry Of Ungentlemanly Warfare', 22 Μαρτίου 2024, Λονδίνο. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)
via Associated Press

Τον νεαρό Σέρλοκ θα υποδυθεί ο Χίρο Φάινς Τίφιν -ανιψιός του σπουδαίου ηθοποιού Ρέιφ Φάινς- με τον οποίον ο Γκάι Ρίτσι συνεργάστηκε στην ταινία «The Ministry of Ungentlemanly Warfare».

Μέσα από τα βιβλία της σειράς «Οι περιπέτειες του νεαρού Σέρλοκ Χολμς» -η οποία έχει εκδοθεί σε 44 χώρες (στα ελληνικά από τις εκδόσεις Μεταίχμιο)- ο Βρετανός συγγραφέας Άντριου Λέιν επιχειρεί να φωτίσει για πρώτη φορά τα εφηβικά χρόνια του διάσημου ντετέκτιβ.

Πώς ήταν ως έφηβος; Πού πήγε σχολείο και ποιοι ήταν οι φίλοι του; Πού και πότε απέκτησε τις διάσημες ικανότητές του; Τι τον φόβιζε και ποια ήταν η πρώτη του αγάπη;

Χρησιμοποιώντας τα λιγοστά στοιχεία που παρείχε ο δημιουργός του Σέρλοκ Χολμς, ο Κόναν Ντόιλ, κατόρθωσε να συνθέσει με συνέπεια τον νεαρό χαρακτήρα του Σέρλοκ. Το εγχείρημά του μάλιστα είχε την τύχη να λάβει την έγκριση του Conan Doyle Estate Ltd, καθώς και των εν ζωή συγγενών του σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ.

Με πληροφορίες από HuffPost Uk