Τσικνοπέμπτη σήμερα, και προτού τιμήσουμε την γαστρονομική παράδοση της ημέρας, ας ρίξουμε μια ματιά σε ό,τι μπορεί να σχετίζεται με το καλό ψήσιμο, την επιλογή μιας ταβέρνας που να ταιριάζει στο γευσιγνωστικό μας προφίλ, ή ενός μενού που να μας εκφράζει και να μπορούμε να το υλοποιήσουμε - αν αποφασίσουμε να μην εκδράμουμε στην πολυκοσμία και να παραμείνουμε σπίτι. Και για επιδόρπιο, μια ματιά στην ιστορία...
Εχουμε και λέμε:
Το τοπ-ten του Trip Advisor σε ψησταριές και μπάρμπεκιου της Αθήνας:
Η συνταγή της ημέρας που εναλλακτικά μπορεί να πραγματοποιηθεί σε φούρνο:
Mυστικά που αναβαθμίzουν τον ψήστη του συρμού, σε ψήστη επιπέδου:
Μπριζολάκια, κεμπάμπ και χοιρινά σουβλάκια πεντανόστιμα από την Ντίνα Νικολάου:
Κι αλήθεια, πώς προέκυψε το έθιμο του ψησίματος της Τσικνοπέμπτης;