Οι Black Keys ακύρωσαν την περιοδεία τους στη Β. Αμερική

Η αντίδραση των φαν στα social media και η ανάρτηση της μπάντας.
|
Open Image Modal
(Photo by Charles Sykes/Invision/AP)
via Associated Press

Οι Black Keys ακύρωσαν «αθόρυβα» την περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική. Το τουρ, που είχε ανακοινωθεί στις αρχές Απριλίου, με εμφανίσεις από το Madison Square Garden της Νέας Υόρκης μέχρι το Kia Forum του Λος Άντζελες, περιλάμβανε 31 συναυλίες και φινάλε στο Little Caesars Arena του Ντιτρόιτ στις 12 Νοεμβρίου.

Στην ιστοσελίδα της μπάντας οι ημερομηνίες περιοδείας «εξαφανίστηκαν». σύμφωνα με το Variety, με εξαίρεση μια και μοναδική παράσταση, στις 6 Ιουλίου στο Chicago Street Race.

Η είδηση για την ακύρωση της περιοδείας κυκλοφόρησε το Σάββατο, με τους φαν να αναρωτιούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εάν οφείλεται στον μη ικανοποιητικό ρυθμό πωλήσεων εισιτηρίων.

Η απάντηση ήρθε με ανάρτηση στο Instagram των Black Keys, οι οποίοι ενημέρωσαν τους θαυμαστές τους ότι προκειμένου να προσφέρουν μια πιο «συναρπαστική, οικεία εμπειρία», έπρεπε να επανασχεδιάσουν την περιοδεία και ότι το αντίτιμο των εισιτηρίων που έχουν πωληθεί θα επιστραφεί.  

«Μετά τα πρόσφατα σόου στη Βρετανία και την Ευρώπη, με σταθμούς σε εμβληματικούς χώρους όπως το Brixton Academy και το Zenith στο Παρίσι, αποφασίσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές στο σκέλος της περιοδείας του International Players Tour στη Βόρεια Αμερική που θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε μια παρόμοια συναρπαστική, οικεία εμπειρία τόσο για τους θαυμαστές όσο και για το συγκρότημα και θα ανακοινώσουμε σύντομα αναθεωρημένο το σύνολο των ημερομηνιών».

«Σε όσους είχαν αγοράσει εισιτήρια ή/και VIP για τις αρχικές ημερομηνίες της περιοδείας θα επιστραφεί το αντίτιμο πλήρως -και όταν ανακοινωθούν τα νέα σχέδια, θα είναι οι πρώτοι που θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια», ενώ η ανάρτηση καταλήγει με μία «συγνώμη» για την αλλαγή της τελευταίας στιγμής και τη διαβεβαίωση ότι «ο Νταν και ο Πάτρικ είναι ζωντανοί και καλά».