Ολυμπιακοί Αγώνες: Φάλαινα για μετάλλιο - Εμφανίστηκε στα ημιτελικά του σέρφινγκ (Φωτό)

Το κήτος προσέφερε μια μοναδική εμφάνιση στα ημιτελικά των αγώνων σέρφινγκ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ταϊτή.
Open Image Modal
Μια φάλαινα έκανε την εμφάνισή της στην Ταϊτή κατά την διάρκεια των ημιτελικών αγώνων σέρφινγκ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
via Associated Press

Με τα μάτια στραμμένα στην θάλασσα, θεατές και αθλητές που παρευρέθηκαν στις ακτές της Ταϊτής για τα ημιτελικά των αγώνων σέρφινγκ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, είδαν έκπληκτοι να παρουσιάζεται μπροστά τους ένας αναπάντεχος αλλά όχι ασυνήθιστος επισκέπτης.

Μια φάλαινα ξεπρόβαλε στην επιφάνεια της θάλασσας, κατά την διάρκεια του αγώνα, χαρίζοντας μοναδικά στιγμιότυπα σε εκείνους που πρόλαβαν να το απαθανατίσουν. 

Open Image Modal
Οι δύο αθλήτριες από την Βραζιλία και την Κόστα Ρίκα κοιτούν εντυπωσιασμένες την εμφάνιση της φάλαινας.
via Associated Press

Η εμφάνιση της φάλαινας σε απόσταση ασφαλείας από τις αθλήτριες Τατιάνα Γουέμπ από την Βραζιλία και Μπρίσα Χένεσι από την Κόστα Ρίκα, χάρισε στους φωτογράφους της διοργάνωσης μία μοναδική λήψη, ένα εντυπωσιακό Ολυμπιακό στιγμιότυπο.

Η εμφάνιση του θηλαστικού δεν πρέπει να θεωρείται σπάνια, καθώς στις θάλασσες της Ταϊτής όπου λαμβάνουν χώρα οι αγώνες σέρφινγκ, αποτελούν τόπος όπου συγκεντρώνονται φάλαινες σε περιόδους μετανάστευσης, καθώς και για να ζευγαρώσουν, ή να γεννήσουν.