Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρόκριση θρίλερ για Εμμανουηλίδου στα ημιτελικά των 200 μέτρων στον στίβο

Πρόκριση μέσω ρεπεσάζ με πολλή αγωνία για την Ελληνίδα αθλήτρια.
Open Image Modal
Σε έναν αγώνα θρίλερ η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά των 200μ. στον στίβο.
via Associated Press

Ακόμα μία ελληνική επιτυχία στην δέκατη μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Πρόκριση θρίλερ για την Εμμανουηλίδου στα ημιτελικά των 200 μέτρων στίβου. Η Ελληνίδα αθλήτρια αναδείχθηκε τρίτη στην δική της κούρσα με χρόνο 22.99 δευτερόλεπτα και περίμενε με αγωνία τα αποτελέσματα των αθλητριών από τις υπόλοιπες κούρσες.

Η Εμμανουηλίδου αγωνίστηκε στην πρώτη κούρσα του ρεπεσάζ και είχε τον τρίτο καλύτερο χρόνο ανάμεσα στις συναθλήτριές της. Δεύτερη αναδείχθηκε η Χότζ με 22.94 και απέμενε μονάχα μία θέση για την πρόκριση στα ημιτελικά. Εν τέλει στις υπόλοιπες κούρσες καμία αθλήτρια δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον δικό της χρόνο και έτσι προκρίθηκε στα ημιτελικά μαζί με τις κορυφαίες αθλήτριες κάθε κούρσας.

«Ηταν η πιο δυσκολη κουρσα σημερα. Δεν το περίμενα να προκριθώ. Είμαι άτυχη γιατί πετυχαίνω πάντα πολύ δύσκολες σειρές. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Ένιωθα τέλεια σωματικά. Μου βγήκε και δεν ξέρω τι να πω, είμαι ευτυχισμένη. Το απόγευμα θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ και εγώ και η Ολιβία (Φωτοπούλου).

Υπενθυμίζουμε ότι στα ημιτελικά προκρίθηκε ως πρώτη στην δική της κούρσα και η Κύπρια Ολιβία Φωτοπούλου με χρόνο 22.92. Ο ημιτελικός θα διεξαχθεί σήμερα (05/08) στις 21:45.