Ο Παλαιοχριστιανός «ξαναχτύπησε»: Πήρε το βρέφος του από το μαιευτήριο και εξαφανίστηκε

Αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου για αρπαγή ανηλίκου.
Open Image Modal
Φωτογραφία αρχείου.
Eurokinissi

Για ακόμα μία φορά απασχολεί τις αρχές ο 45χρονος αυτοαποκαλούμενος «Παλαιοχριστιανός», καθώς το μεσημέρι της Τρίτης (24/9) φέρεται να πήρε το βρέφος του από τη μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Αλεξάνδρα και να εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των υπαλλήλων σεκιούριτι του νοσοκομείου, εμφανίστηκε στις 2 το μεσημέρι σε έξαλλη κατάσταση, άρπαξε το βρέφος και τη μητέρα και επιβιβάστηκαν σε ταξί φεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Συντάγματος τον αναζητούν στο πλαίσιο τού αυτοφώρου για αρπαγή ανηλίκου, καθώς στις 23 Αυγούστου η Εισαγγελία είχε διατάξει την προστατευτική φύλαξη του μωρού, το οποίο μάλιστα επρόκειτο να μεταφερθεί σε κέντρο βρεφών.

Τον περασμένο Μάρτιο είχε εξαφανιστεί ο 15χρονος γιος της οικογένειας, ο οποίος και πάλι με εισαγγελική εντολή ήταν σε δομή ψυχικής υγείας στον Πειραιά. Σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον πατέρα του, παρουσία κοινωνικής λειτουργού, διέφυγε της προσοχής της και χάθηκε με τον 45χρονο τότε να υποστηρίζει ότι δεν είχε καμία σχέση με τη φυγή του 15χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ