Παραλίγο τραγωδία στα Χανιά: 6χρονη έπεσε στο κενό από ξενοδοχείο - Συνελήφθη η μητέρα

Έπεσε στο κενό από ύψος 4,5 μέτρων - Το κορίτσι νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ σε σοβαρή κατάσταση.
Open Image Modal
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ - Φωτογραφία Αρχείου
Eurokinissi

Σε τραγωδία εξελίσσονται οι διακοπές για μία οικογένεια Γάλλων στα Χανιά, όταν το 6χρονο κορίτσι τους έπεσε στο κενό, από ξενοδοχείο του δήμου Πλατανιά, αφού διέφυγε από την προσοχή της μητέρας της.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης (10/4), όταν η 40χρονη μητέρα, που βρισκόταν στο ξενοδοχείο, διαπίστωσε κάποια στιγμή ότι έχει χάσει από γύρω της το 6χρονο κορίτσι.

Μετά την πτώση της 6χρονης, υπήρξε άμεση ενημέρωση προς το ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χανίων. Εκεί, οι γιατροί αποφάσισαν την άμεση μεταφορά της 6χρονης στο ΠΑΓΝΗ. 

Σύμφωνα με το cretapost, το κορίτσι έχει τραυματιστεί στον θώρακα και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η μητέρα του 6χρονου παιδιού συνελήφθη με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου, ωστόσο με απόφαση του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη.

(Με πληροφορίες από cretapost, zarpa)

-- --