Πύργος: Πέθανε ο άνδρας που τον είχε τσιμπήσει αράχνη

Τον είχε τσιμπήσει στον μηρό
Open Image Modal
Kristina Igumnova via Getty Images

Πέθανε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 48χρονος που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου μετά από τσίμπημα στον μηρό εντόμου, που θεωρείται ότι ήταν αράχνη.

Η διευθύντρια χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Πύργου, Αγγελική Σαραντοπούλου, είπε στο Star πως «δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες όλου του προσωπικού, ο ασθενής μας κατέληξε, δεν τα κατάφερε. Ήταν κάτι που από την αρχή ήταν γνωστό. Δυστυχώς αυτά τα περιστατικά δεν έχουν καλή κατάληξη. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Δυστυχώς από τις περιγραφές κι όλα αυτά θεωρούμε ότι ήταν τσίμπημα καφέ αράχνης. Βεβαίως δεν υπάρχει αντίδοτο και γενικά είναι αρκετά ραγδαία η εξέλιξή του. Ενώ από την αρχή δε φαίνεται ότι είναι κάτι σοβαρό, δεν το αντιλαμβάνεται ο ασθενής όταν τους τσιμπάει και σε 72 ώρες έχει μια ραγδαία επιδείνωση».

Ο άνδρας έκανε διακοπές στο Κατάκολο. Μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο Νοσοκομείο Πύργου, όπου αμέσως οι γιατροί έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο μετά από επιδείνωση της υγείας του τον διασωλήνωσαν και τον μετέφεραν στην ΜΕΘ.