Πόσο κοστίζουν τα μικρά ηλεκτρικά της Leapmotor

Τα μοντέλα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά με τιμές από 15.850 ευρώ.
Open Image Modal
LEAPMOTOR

Μια ακόμα κινεζική μάρκα ηλεκτρικών αυτοκινήτων έκανε την εμφάνισή της στην Ευρώπη, μέσω του ομίλου Stellantis (Peugeot, Citroen, Opel, Fiat κλπ.), η οποία στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την κοινοπραξία του ομίλου Βασιλάκη που εμπορεύεται τις: Alfa Romeo, Abarth, FIAT, FIAT Professional και Jeep.

Ο λόγος για τη Leapmotor, που ήρθε στη χώρα μας με το Τ03, ένα αυτοκίνητο πόλης μήκους 3,62μ. που με τιμή 15.850 -συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ» και προωθητικής ενέργειας λανσαρίσματος 1.000 ευρώ, αποτελεί την πιο προσιτή πρόταση της κατηγορίας.

Open Image Modal
LEAPMOTOR

 

Για την ασφάλεια φροντίζουν τόσο ο ιδιαίτερα άκαμπτος κλωβός του αμαξώματος όσο και το πακέτο 10 συστημάτων υποβοήθησης οδηγού (ADAS), μεταξύ των οποίων είναι το αυτόματο φρενάρισμα, η ενεργή διατήρηση στην λωρίδα κίνησης, η ανίχνευση κόπωσης/απόσπασης προσοχής του οδηγού, η επιτήρηση τυφλού σημείου και το σύστημα Εφοδιάζεται με ηλεκτρικό κινητήρα μόνιμου μαγνήτη με 95 ίππους και 158 Nm ροπής. Τροφοδοτείται με ενέργεια από μπαταρία χωρητικότητας 37,3 kWh που εξασφαλίζει αυτονομία σε μικτό κύκλο έως 265 χλμ. και έως 395 km στον αστικό κύκλο, ενώ φέρει 3 προφίλ οδήγησης και 3 ρυθμίσεις για την υποβοήθηση του συστήματος διεύθυνσης.

Open Image Modal
LEAPMOTOR

 

Το έτερο ηλεκτρικό, το C10 είναι ένα μεγάλο SUV με μήκος 4,7μ. και state of the art τεχνολογία, η τιμή του οποίου με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ» και προωθητική ενέργεια λανσαρίσματος 2.000 ευρώ ξεκινά από τις 30.900 ευρώ.

 

Η μπαταρία των 69,9 kWh εξασφαλίζει μικτή αυτονομία 420 χλμ. και έως 574 χλμ. στον αστικό κύκλο, με το ηλεκτρικό μοτέρ να αποδίδει 218 ίππους και νε κινεί τους πίσω τροχούς.

Open Image Modal
LEAPMOTOR