Πρεμιέρα για τις νέες Mercedes-Benz V-Class και EQV

Ακόμη πιο πολυτελείς, με νέα σχεδίαση, πρόσθετο εξοπλισμό άνεσης και συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, μαζί με αυξημένη λειτουργικότητα.
Open Image Modal
Mercedes

Διαθέσιμα στην Ελλάδα τα νέα μοντέλα EQV και V-Class. Ένα από τα στοιχεία που κάνει τις νέες V-Class και EQV να ξεχωρίζουν είναι η εμφάνιση. Το νέο «πρόσωπο» των αυτοκινήτων χαρακτηρίζεται από την εντυπωσιακή μάσκα ψυγείου σε διαφορετικές μορφές και έναν προφυλακτήρα που εμπνέει δυναμισμό.

Οι εξελιγμένοι προβολείς MULTIBEAM LED με προσαρμοζόμενες δέσμες φωτός, οι οποίοι - ανάλογα με τη έκδοση εξοπλισμού - διατίθενται είτε στο βασικό εξοπλισμό είτε προαιρετικά, υπογραμμίζουν την κομψότητα και τον πρωτοποριακό χαρακτήρα των νέων πολυτελών πολυθέσιων της Mercedes-Benz.

Στο πίσω τμήμα, η νέα διακοσμητική λωρίδα χρωμίου με επιγραφή Mercedes-Benz, τα νέας σχεδίασης φωτιστικά LED και ο προφυλακτήρας φροντίζουν για έναν ξεχωριστό επίλογο της επιβλητικής εμφάνισης. Το περίγραμμα των πίσω φωτιστικών είναι σκούρο και προσδίδει μεγαλύτερη ακρίβεια στη φωτεινή υπογραφή ενώ η αναβαθμισμένη εμφάνιση ολοκληρώνεται με τις νέες ζάντες αλουμινίου 17, 18 ή και 19 ιντσών με αεροδυναμικά εξελιγμένη σχεδίαση, καθώς και πέντε νέα χρώματα βαφής.

Open Image Modal
Mercedes-Benz AG

 

Η νέα εσωτερική σχεδίαση ολοκληρώνει οπτικά την αναβαθμισμένη εμφάνιση, με κύριο χαρακτηριστικό της την ψηφιοποίηση. Το κόκπιτ των νέων πολυτελών πολυθέσιων της Mercedes-Benz χαρακτηρίζεται κυρίως από την οθόνη αφής 12,3 ιντσών, τους νέους κομψούς αεραγωγούς και την τελευταία γενιά τιμονιών με αναγνώριση επαφής των χεριών με το τιμόνι. Η μοντέρνα υψηλής τεχνολογίας σχεδίαση αναβαθμίζει σε νέα επίπεδα τόσο το στυλ όσο και την αντιληπτή αξία των πολυθέσιων και των αυτοκινούμενων.

Τα νέα μεσαία van της Mercedes-Benz διαθέτουν την τελευταία γενιά infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) στο βασικό εξοπλισμό. Με το infotainment MBUX διατίθεται μεγάλος αριθμός ψηφιακών επιλογών, οι οποίες κάνουν τα νέα πολυθέσια με το αστέρι ακόμα πιο ευφυή – και την καθημερινή ζωή ακόμα πιο εύκολη και αποδοτική.

Open Image Modal
Mercedes-Benz AG

 

Η ελκυστική εμφάνιση συμπληρώνεται από συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης με πρόσθετες και περαιτέρω εξελιγμένες λειτουργίες.

Η V-Class μπορεί να εξατομικευτεί με 3 εκδόσεις (STYLE, AVANTGARDE και EXCLUSIVE) καθώς και με τα πακέτα εξοπλισμού AMG Line και Night. Επιπλέον, η V‑Class διατίθεται σε 3 μήκη αμαξώματος (Compact, Long και Extra Long), ενώ η EQV σε 2 μήκη αμαξώματος και πολλές γραμμές και εκδόσεις.

 

Οι πολυθέσιες V-Class και EQV μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 8 άτομα συμπεριλαμβανομένου του οδηγού, ενώ η V-Class Marco Polo μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα. Επιπλέον έχει αρκετό αποθηκευτικό χώρο για ρούχα, μαγειρικά σκεύη και εξοπλισμό αναψυχής, μεταξύ άλλων.