Προς την έξοδο από τη ΝΔ ο Μάριος Σαλμάς - Στις 12:00 η Επιτροπή Δεοντολογίας για τις αποφάσεις

Οι δηλώσεις του περί φωτογραφικών διαγωνισμών από την υπουργό Πολιτισμού λ. Μενδώνη οδηγούν στην απομάκρυνσή του από τη ΝΔ.
Open Image Modal
.
Eurokinissi

Εξηγήσεις στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας θα δώσει σήμερα στις 12.00 ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς μετά την παραπομπή του για διαγραφή.

Όπως αναφέρεται από τη ΝΔ, η παραπομπή του αφορά αντικοινοβουλευτική, αντικομματική και αντισυναδελφική συμπεριφορά που προκαλεί σοβαρή ζημιά στο κόμμα ή σε άλλο βουλευτή.

Οι τελευταίες τηλεοπτικές του εμφανίσεις όπου επανέλαβε τα περί φωτογραφικών διαγωνισμών, αντιπολιτευόμενος σε επίπεδο ηθικής την κυβέρνηση, κάτι που δεν μπορούσε να γίνει ανεκτό είναι ο λόγος που ο γαλάζιος βουλευτής βρίσκεται ένα βλημα πριν από την έξοδό του από τη ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Νέα Υόρκη που βρίσκεται έστειλε μήνυμα σε οποινδήποτε επίδοξο «αντάρτη» να το ξανασκεφτεί μετά την παραπομπή Σαλμά στην επιτροπή Δεοντολογίας για διαγραφή.

“Δεν παραπέμπεται επειδή διαφοροποιήθηκε ιδεολογικά ή πολιτικά. Παραπέμπεται για τις δηλώσεις του περί αδιαφάνειας κατ’ επανάληψη, η κα Μενδώνη έχει απαντήσει εμπεριστατωμένα και δημοσίως” τόνισε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, Βασίλης Κικίλιας.