Πρωταθλήτρια ποδηλασίας σκόνταψε στον κήπο και έσπασε το πόδι της - Χάνει τους Ολυμπιακούς Aγώνες

Η Katie Archibald, η οποία κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Ρίο και το Τόκιο θα δει τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες από την τηλεόραση του σπιτιού της.
Open Image Modal
Sam Mellish via Getty Images

Εκτός των Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν στο Παρίσι τέθηκε η πρωταθλήτρια ποδηλασίας από τη Βρετανία, Katie Archibald, λόγω τραυματισμού.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης σε Ρίο (2016) και Τόκιο (2021) δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει την τρίτη συνεχόμενή της νίκη, καθώς χτύπησε κατά τη διάρκεια εργασιών στον κήπο του σπιτιού της, αναφέρει το CNN.

«Σκόνταψα σε ένα σκαλοπάτι στον κήπο και το αποτέλεσμα ήταν υποστώ κάταγμα κνήμης-περόνης, εξάρθρωση αστραγάλου και ρήξη συνδέσμων!», ανέφερε η ίδια σε ανάρτηση της στα instagram με την Σκωτσέζα αθλήτρια να ποστάρει και δύο φωτογραφίες λίγο μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.

 

Η  Archibald στο ποστάρισμα της ζητά συγνώμη από την Ολυμπιακή ομάδα για την αναστάτωση που προκάλεσε με τον τραυματισμό της, ενώ να σημειώσουμε ότι πέτα από τα δυο χρυσά έχει κι ένα ασημένιο στο Τόκιο και πέντε χρυσά σε Παγκόσμια πρωταθλήματα.

Παράλληλα, η πρωταθλήτρια ποδηλασίας ζητεί συγνώμη από την Ολυμπιακή ομάδα για την αναστάτωση που προκάλεσε με τον τραυματισμό της.

Η British Cycling επιβεβαίωσε ότι, μετά από ιατρική συμβουλή, ο Archibald δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του επόμενου μήνα.