Χιου Τζάκμαν και Ράιαν Ρέινολντς οικοδεσπότες των Όσκαρ 2025;

Τι αναφέρουν δημοσιεύματα για τους πρωταγωνιστές της ταινίας Deadpool & Wolverine που έσπασε φέτος τα ταμεία με πάνω από 1 δισ. δολάρια εισπράξεις.
Open Image Modal
Ράιαν Ρέινολντς και Χιου Τζάκμαν στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «It Ends with Us», με πρωταγωνίστρια την Μπλέικ Λάιβλι, σύζυγο του Ρέινολντς, 6 Αυγούστου 2024, Νέα Υόρκη. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
via Associated Press

Ο βραβευμένος με Emmy τηλεπαρουσιαστής, κωμικός και παραγωγός Τζίμι Κίμελ απέρριψε την πρόταση να είναι ακόμη μία φορά οικοδεσπότης των Όσκαρ -ανέλαβε τον δύσκολο και απαιτητικό ρόλο τέσσερις φορές- και όπως έχει γίνει γνωστό ήδη από τα τέλη Ιουλίου, η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου και το ABC αναζητούν οικοδεσπότη για την τελετή απονομής του 2025.

Δύο μήνες μετά, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η top επιλογή της Ακαδημίας για την παρουσίαση των 96ων Βραβείων Όσκαρ, που θα απονεμηθούν στις 2 Μαρτίου 2025, είναι ο Χιου Τζάκμαν και ο Ράιαν Ρέινολντς, οι δημοφιλείς πρωταγωνιστές της ταινίας Deadpool & Wolverine, που έσπασε φέτος τα ταμεία, ξεπερνώντας σε εισπράξεις το 1 δισ δολάρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε αντίθεση με τον Τζίμι Κίμελ, ο οποίος όπως και οι άλλοι «συνηθισμένοι» οικοδεσπότες, έλαβε μία συμβολική αμοιβή, Τζάκμαν και Ρέινολντς θα πρέπει να πληρωθούν αδρά και απ’ ό,τι φαίνεται οι διοργανωτές είναι έτοιμοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να φέρουν το star power και την εξαιρετική χημεία των δύο διάσημων ηθοποιών στη σκηνή των Όσκαρ.

«Δεν έχουν πει ακόμα όχι», σημειώνει ο insider που μίλησε στο in touch, όσον αφορά την αντίδραση τους μετά την προσέγγιση της Ακαδημίας, επισημαίνοντας ότι αυτό που είναι δελεαστικό για τον Ρέινολντς είναι η ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τα Όσκαρ ως «μια multi-media διαφημιστική φιέστα με τον ίδιο τρόπο που το έκανε με το franchise του Deadpool» για να προωθήσει την επόμενη ταινία του.