Ρέθυμνο: Σοκάρει η στιγμή της φονικής παράσυρσης Γερμανού τουρίστα από διερχόμενη μηχανή (βίντεο)

Ο 75χρονος οδηγήθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο νοσοκομείο και ο 40χρονος μοτοσικλετιστής με ελαφρά τραύματα ενώ οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει στη σύλληψή του.
Open Image Modal
Η σοκαριστική στιγμή που Γερμανός τουρίστας παρασύρεται από διερχόμενη μηχανή
ΚΡΗΤΗ TV

«Παγώνει» το αίμα το βίντεο ντοκουμέντο που αποτυπώνει καρέ - καρέ τη στιγμή της θανάσιμης παράσυρσης του 75χρονου Γερμανού τουρίστα από μηχανή στον Αδελιανό κάμπο στο Ρέθυμνο.

Οπως αναφέρει το cretapost, όλα συνέβησαν στις 6.30 περίπου το πρωί όταν μία μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 40χρονος παρέσυρε έναν 75χρονο Γερμανό τουρίστα στην παλαιά εθνική οδό στον Αδελιανό Κάμπο Ρεθύμνου.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε βαρύτατα ο 75χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ο άτυχος άνδρας τελικά δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο 40χρονος μοτοσικλετιστής με ελαφρά τραύματα ενώ οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει στη σύλληψή του.

H στιγμή του δραματικού δυστυχήματος αποτυπώνεται καρέ καρέ από βίντεο- ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα το neakriti.gr.

Στο βίντεο απεικονίζεται ο 75χρονος να περπατά με τη βαλίτσα του προς την παλαιά εθνική οδό, στον Αδελιανό κάμπο. Είχε μόλις αποχωρησει από ξενοδοχείο της περιοχής και ουσιαστικά διένυε τα πρώτα μόλις βήματα του δρόμου της επιστροφής του πίσω στη χώρα του… Η σύζυγος του περνάει τη διάβαση προς τη στάση του λεωφορείου, με τον ίδιο να την ακολουθεί. Μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου όλα ανατρέπονται… Ο ίδιος αφήνει επί τόπου την τελευταία του πνοή και μάλιστα μια ανάσα από τα έντρομα μάτια της συζύγου του.

 ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Κατοίκοι της περιοχής επισημαίνουν ότι οι φωτισμοί σε κεντρικούς δρόμους δεν λειτουργούν, καθιστώντας τη νύχτα επικίνδυνη για πεζούς και οδηγούς.