Ρόμα: Παραιτήθηκε η Λαρισαία Λίνα Σουλούκου από CEO μετά τις απειλές

Η Σουλούκου και τα παιδιά της βρίσκονταν τις τελευταίες ημέρες, υπό αστυνομική προστασία, μετά από απειλές που δέχτηκε από οπαδούς της ομάδας.
Open Image Modal
ΡΩΜΗ, ΙΤΑΛΙΑ - 19 ΜΑΪΟΥ: Ο παίκτης της AS Roma Paulo Dybala λαμβάνει το βραβείο του καλύτερου παίκτη του μήνα από την Ceo Lina Souloukou πριν από τον αγώνα Serie A TIM μεταξύ της AS Roma και της Genoa CFC στο Stadio Olimpico στις 19 Μαΐου 2024 στη Ρώμη, Ιταλία. (Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images)
Luciano Rossi via Getty Images

Η Ρόμα ανακοίνωσε την Κυριακή ότι η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του συλλόγου της Serie A.

Η Λαρισαία είχε γίνει στόχος της οργής των οπαδών μετά την απόλυση του θρύλου του συλλόγου, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, από την τεχνική ηγεσία την περασμένη εβδομάδα και την αντικατάστασή του από τον Ιβάν Γιούριτς μετά από ένα κακό ξεκίνημα στη σεζόν.

Μάλιστα,σύμφωνα με την εφημερίδα Gazzetta dello Sport, η Σουλούκου και τα παιδιά της βρίσκονταν, τις δυο τελευταίες ημέρες, υπό αστυνομική προστασία, μετά από απειλές που δέχτηκε η CEO της Ρόμα, από οπαδούς της ομάδας.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ρόμα έβαλαν στο στόχαστρο την Σουλούκου, διότι την θεωρούν υπεύθυνη για την απόλυση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, από τη τεχνική ηγεσία.

Στην ανακοίνωσή της, η Ρόμα σημειώνει τα εξής: ”Η Ρόμα ανακοινώνει ότι η διευθύνουσα σύμβουλος Λίνα Σουλούκου υπέβαλε την παραίτησή της. Ευχαριστούμε τη Λίνα για την αφοσίωσή της σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τον σύλλογο και της ευχόμαστε το καλύτερο για τις μελλοντικές της επαγγελματικές προκλήσεις.

Η ιδιοκτησία παραμένει πλήρως επικεντρωμένη στην ανάπτυξη και την επιτυχία της Ρόμα, με συνεχή προσοχή στις αξίες που κάνουν την ομάδα μας τόσο ξεχωριστή”.

Πηγή: ANSA