«Sea You Soon»: Μεσογειακή αισθητική και βιώσιμη πολυτέλεια συνθέτουν το αιώνιο καλοκαίρι

Το πρώτο αποκλειστικό κατάστημα της εταιρείας είναι ένας πολυδιάστατος χώρος γεμάτος χρώματα, αρώματα και μουσική που μεταφέρει στον επισκέπτη νότες θερινής αύρας.
|
Open Image Modal
Sea You Soon
Δημιουργίες Sea You Soon

H Sea You Soon το brand που έχει γίνει ο ορισμός του καλοκαιριού, γιορτάζει φέτος τα 10 χρόνια από την ίδρυσή του με μια συλλογή που αποτυπώνει το ήθος και την κουλτούρα του, καθώς και τις αξίες της διαχρονικότητας, της βιωσιμότητας και της πολυτέλειας. Από τις αγαπημένες σε όλους μας πετσέτες και τσάντες θαλάσσης, τα ανδρικά μαγιό, τη Resort συλλογή με αέρινα ενδύματα και παρεό, τα γυαλιά ηλίου μέχρι και τη Sea You Soon Casa -τη σειρά essentials για το σπίτι- κάθε κομμάτι αυτής της συλλογής αντικατοπτρίζει μια δεκαετία δημιουργικότητας, αλλαγής και εξέλιξης του brand. 

Open Image Modal
Sea You Soon
Στην παραλία με στυλ Sea You Soon

Με έντονα τα στοιχεία της μεσογειακής αισθητικής και με το άρωμα της θάλασσας να τους συντροφεύει όλο τον χρόνο, οι αδερφοί Γρηγόρης και Κωνσταντίνος Σαμάρας ίδρυσαν, πριν από περίπου δέκα χρόνια, την εταιρεία «Sea You Soon», ένα brand που πρεσβεύει από τη γέννεση του τη φιλοσοφία πως το καλοκαίρι δεν είναι απλώς μια εποχή, αλλά τρόπος ζωής. Το όραμα τους ήταν από την αρχή ξεκάθαρο, εστιάζοντας στο χρυσό τρίπτυχο «ποιότητα- σχέδιο-αισθητική».

Αν και ξεκίνησαν συγκρατημένα, δημιουργώντας την πρώτη τους συλλογή μόνο με πετσέτες από εξαιρετικής ποιότητας μπαμπού, γρήγορα ανέπτυξαν τη συλλογή τους με summer essentials, θεμελιώνοντας το απόλυτο ελληνικό beach lifestyle brand. Σήμερα οι συλλογές τους περιλαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα καλαίσθητων προϊόντων που αντικατοπτρίζουν την πολυετή επιτυχημένη πορεία και εξέλιξη σε είδη διαχρονικά, βιώσιμα και πολυτελή.  

Open Image Modal
Sea You Soon
Οι τσάντες της εταιρείας Sea You Soon είναι ιδανικές για την παραλία, αλλά και την πόλη

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνο Σαμάρα «Από την αρχή, η αποστολή μας ήταν να προσφέρουμε προϊόντα που ενσωματώνουν την αυθεντικότητα, την κομψότητα και τη λειτουργικότητα. Όραμα μας ήταν ένα μέλλον γεμάτο δημιουργικότητα, καινοτομία και αφοσίωση στην ποιότητα.»

Open Image Modal
Sea You Soon
Μοντέλο με πουκάμισο και μαγιό Sea You Soon

Φέτος έχουν έναν λόγο παραπάνω να γιορτάζουν, καθώς σηματοδοτούν μια νέα εποχή για τη «Sea You Soon». Εδώ και λίγο καιρό, ξεκίνησε η λειτουργία του πρώτου ομώνυμου πιλοτικού καταστήματος, στην οδό Αχιλλέως 120, στο Παλαιό Φάληρο. Πρόκειται για έναν πολυδιάστατο, καλαίσθητο χώρο που δημιουργήθηκε ως σημείο αναφοράς για την ποιότητα και την αισθητική της εταιρείας. Χρώματα, αρώματα και μουσική πλαισιώνουν την κολεξιόν «Sea You Soon» μεταφέροντας στον επισκέπτη νότες καλοκαιριού.

Open Image Modal
Sea You Soon
Το πρώτο αποκλειστικό κατάστημα της εταιρείας που αποτελεί εμπειρία για τον επισκέπτη

Ο κ. Κωνσταντίνος Σαμάρας μας μίλησε για την πορεία, αλλά και τα σχέδια ανάπτυξης του brand, το οποίο επεκτείνεται δυναμικά σε Ελλάδα και εξωτερικό.  Σύμφωνα με τον ίδιο, η συλλογή ταξιδεύει σε ένα δίκτυο 130 καταστημάτων, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων βρίσκεται στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό έχουν παρουσία στις αγορές του Λίβανο, Ντουμπάι, Δομινικανή Δημοκρατία, Μοζαμβίκη, Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία, ενώ μέσα στους επόμενους στόχους τους συγκαταλέγεται η αγορά της Αυστραλίας. Είναι χαρακτηριστικό, μας είπε ο κ. Σαμάρας, ότι «Αρκετοί ξένοι γνωρίζουν τα προϊόντα από τον τόπο διαμονής τους και ερχόμενοι στην Ελλάδα τα αναζητούν. Αυτό συμβαίνει γιατί εκτιμούν την ποιότητα, αλλά και τη διάρκεια που έχουν τα είδη μας στον χρόνο. Επίσης, πολλοί γνωρίζουν τo brand από resorts και boutique hotels, όπου διαθέτουμε. Μια αποκλειστική σειρά σχεδιάζουμε για το Costa Navarino, την οποία ονομάζουμε “Costa Navarino by Sea You Soon”, ενώ δημιουργούμε και τη σειρά “Sea You Soon – Casa” για αρκετά ξενοδοχεία.»

Open Image Modal
Sea You Soon
Clutch Sea You Soon

Πιστοποιημένα νήματα ευκαλύπτου, βελγικά λινά, κατασκευή σε χειροκίνητο αργαλειό, γήινες χρωματικές παλέτες που ανεπιτήδευτα συνδυάζονται μεταξύ τους και σεβασμός στην παραγωγή μέχρι να ολοκληρωθεί και το τελευταίο κομμάτι της συλλογής είναι μερικά από τα μυστικά επιτυχίας που κάνουν το brand αναγνωρίσιμο.

Open Image Modal
Sea You Soon
Sea You Soon καλοκαιρινή κολεξιόν

Οι πετσέτες, το πρώτο εγχείρημα των αδερφών Σαμάρα, αποτελούν σημαντικό μέρος των πωλήσεων, αλλά η συλλογή με τις τσάντες έχει κερδίσει το μεγαλύτερο μερίδιο. Σύμφωνα με τον κ. Σαμάρα, οι γυναίκες είναι πιο επιλεκτικές στις αγορές τους και δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην εξαιρετική ποιότητα, την πρακτικότητα και την υψηλή αισθητική.

Οι τσάντες της «Sea You Soon» είναι η απόλυτη ενσάρκωση του στυλ και της πρακτικότητας, σχεδιασμένες για να συνοδεύουν κάθε καλοκαιρινή εξόρμηση, αλλά και τις εμφανίσεις στην πόλη. Κατασκευασμένες με προσοχή στη λεπτομέρεια, οι τσάντες αυτές συνδυάζουν την κομψότητα με την ανθεκτικότητα και το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό αξεσουάρ που ξεχωρίζει.

Open Image Modal
Sea You Soon
Sea You Soon καλοκαιρινή κολεξιόν

Παρά το ισχυρό γυναικείο κοινό τους, οι αδερφοί Σαμάρα επενδύουν σε μια σειρά resort αποκλειστικά για άνδρες, η οποία διαθέτει ανάλαφρα, καθημερινά ρούχα από σύμμικτα λινά με ιδιαίτερο σχεδιασμό και εξαιρετική ποιότητα. Ιδιαίτερη είναι η συλλογή των αντρικών μαγιό με in-house designed γεωμετρικά μοτίβα, αποκλειστικού σχεδιασμού για την εταιρεία. Στα επόμενα σχέδια τους περιλαμβάνονται η περαιτέρω ανάπτυξη της συλλογής, καθώς και η συνεχής επέκταση του δικτύου διάθεσης εντός και εκτός συνόρων. 

Open Image Modal
Sea You Soon
Αντρική κολεξιόν Sea You Soon

Όπως τονίζουν οι αδερφοί Σαμάρα «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία για τους πελάτες μας, προσφέροντας προϊόντα που θα τους συνοδεύουν σε κάθε τους καλοκαιρινή εξόρμηση. Η έμφασή μας στην ποιότητα και το ξεχωριστό design των προϊόντων μας είναι σταθερές αξίες της «Sea You Soon» που θα παραμείνουν αναλλοίωτες, εξασφαλίζοντας ότι κάθε προϊόν μας θα αποτελεί σύμβολο κομψότητας και λειτουργικότητας.»

 

*Όλα τα προϊόντα, εκτός από το αποκλειστικό κατάστημα, διατίθενται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης, καθώς και στο e - shop της εταιρείας.  

Flagship Store: Αχιλλέως 120, Παλαιό Φάληρο 175 63

Follow the brand