Σύλληψη χούλιγκανς της Στεάουα Βουκουρεστίου στον Προμαχώνα - Πήγαιναν «οπλισμένοι» στην Τούμπα

Οι Ρουμάνοι οπαδοί κατευθύνονταν προς την Θεσσαλονίκη για τον αγώνα της Στεάουα με τον ΠΑΟΚ, ενώ υπήρξε αντίσταση από μεριάς τους κατά την διάρκεια της σύλληψης.
Open Image Modal
Η προπόνηση της Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα πριν την αποψινή «μάχη» με τον ΠΑΟΚ.
Eurokinissi Sports

Αστυνομικοί του τμήματος διαβατηριακού ελέγχου Προμαχώνα προέβησαν σε ελεγχουν και στη σύλληψη 8 Ρουμάνων χούλιγκανς της Στεάουα Βουκουρεστίου, που κατευθύνονταν στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Europa League κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Από τον έλεγχο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 1 μαχαίρι και 1 πτυσσόμενη ράβδος. Οι 8 Ρουμάνοι, ηλικίας από 31 έως 54 ετών, επέβαιναν σε όχημα τύπου βαν, το οποίο αφίχθη το απόγευμα της Τετάρτης στον συνοριακό σταθμό και εισήλθε σε ελληνικό έδαφος.

Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί Αθλητισμού, όπως επίσης για βία κατά υπαλλήλων, καθώς προέβαλαν αντίσταση κατά την σύλληψή τους. Οι χούλιγκανς θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πρωτωδικών Σερρών.

Κατά τους ίδιους ελέγχους, συνελήφθη ακόμα ένας Ρουμάνος οπαδός, ο οποίος επέβαινε σε άλλο όχημα και στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. 

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ