ΣΥΡΙΖΑ: Στο θέατρο ο Κασσελάκης, στη Λάρισα για την προεκλογικής του ομιλία ο Φάμελλος

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στην θεατρική παράσταση «18/9» που αναφέρεται στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλης της Χρυσής Αυγής.
Open Image Modal
,
Eurokinissi

Την ώρα που στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί χάος και τα ποσοστά του κόμματος κατρακυλούν σε μονοψήφια νούμερα (7,6% σύμφωνα με σημερινή δημοσκοπηση της GPO), ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στην θεατρική παράσταση «18/9» που αναφέρεται στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλης της Χρυσής Αυγής.

 

Συνοδευόμενος από την αγωνίστρια του Πολυτεχνείου, Μέλπω Λεκατσά, δήλωσε στους δημοσιογράφους: «είναι δυνατόν να βλέπουμε ακόμα φασισμό στην χώρα μας και αντιδημοκρατικές πρακτικές; Είναι δυνατόν να βλέπουμε ρατσισμό; Ομοφοβία; Είναι καιρός να γίνουμε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα».

Την παράσταση σκηνοθετεί ο Κοραής Δαμάτης σε κείμενο του ίδιου και της Μαρίας Λούκα.

Φάμελλος: Από τη Λάρισα ξεκινά την προεκλογική εκστρατεία

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος,  βρέθηκε στη Λάρισσα απ όπου ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία δηλώνοντας αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Με το σύνθημα “Μαζί χτίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί κάνουμε την επανεκκίνηση που ζητά η κοινωνία» ο κ. Φάμελλος τόνισε πως «προτεραιότητά μου, και του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αναζωογόνηση της υπαίθρου και η περιφερειακή ανάπτυξη, με την αποκέντρωση που θα δώσει λύση στο δημογραφικό και το παραγωγικό πρόβλημα».

Νωρίτερα, ο κ. Φάμελλος είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα και με στελέχη της Ν.Ε. Λάρισας ενώ στο πλαίσιο της περιοδείας του επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου είχε επαφές με τη διοίκηση και το σωματείο εργαζομένων.