Σίφνος: Υπάλληλος ΕΛΤΑ σκαρφίστηκε «ληστεία» για να κρύψει κατάχρηση 133.000 ευρώ

Η εργαζόμενη ανέφερε στους αστυνομικούς ότι έπεσε θύμα ληστείας, ενώ μετέφερε τα χρήματα από τα ΕΛΤΑ για να τα καταθέσει σε τράπεζα του νησιού.
Open Image Modal
A View of Kastro, The Hilltop Town on Sifnos. Kastro, Sifnos, Cyclades, Greek Islands, Greece. (Photo by: Ellen Rooney/Design Pics Editorial/Universal Images Group via Getty Images)
Design Pics Editorial via Getty Images

Μια απίστευτη ιστορία εφηύρε γυναίκα υπάλληλος των ΕΛΤΑ στην Σϊφνο. Η υπάλληλος κατήγγειλε στην αστυνομία πως έπεσε θύμα ληστείας την Τρίτη το μεσημέρι και πως ο δράστης της απέσπασε το χρηματικό ποσό των 133.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ίδια, η ληστεία έγινε στην περιοχή Απολλωνία, την ώρα που μετέφερε τα χρήματα από τα ΕΛΤΑ και πήγαινε να τα καταθέσει σε τράπεζα του νησιού. Με βάση όσα έλεγε η ίδια στους αστυνομικούς, ο δράστης της έβαλε στο κεφάλι μια νάιλον σακούλα με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και να πέσει στο έδαφος.

Από την έρευνα των αστυνομικών του ΑΤ Μήλου, που πήγαν στην Σίφνο προκειμένου να συνδράμουν στην έρευνα, δεν διαπιστώθηκε πως έγινε ληστεία. Συγκεκριμένα, η 46χρονη υπάλληλος έπεφτε σε αντιφάσεις κατά την διάρκεια της ανάκρισης και τελικά παραδέχτηκε πως σκηνοθέτησε την ληστεία και πως αφαίρεσε η ίδια το χρηματικό ποσό, σε προγενέστερο διάστημα.

Η 46χρονη θα περάσει την πόρτα του εισαγγελέα, καθώς οι αρχές σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της.