Σκιάθος: Ασθενοφόρο παρέσυρε γυναίκες που στέκονταν στην άκρη εμπορικού καταστήματος (βίντεο)

Το περιστατικό σημειώθηκε στον στενό πεζόδρομο Παπαδιαμάντη και ενώ το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ είχε παραλάβει ασθενή και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας.

Απίστευτο τροχαίο με παράσυρση πεζών από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σημειώθηκε στον πεζόδρομο Παπαδιαμάντη της Σκιάθου. 

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου είχε παραλάβει ασθενή και επέστρεψε στο κέντρο υγείας. Καθώς οδηγούσε στον αρκετά στενό πεζόδρομο όμως παρέσυρε δύο γυναίκες που στέκονταν στην άκρη ενός εμπορικού καταστήματος και κοίταζαν διάφορα προϊόντα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Skiathoslife.gr ο οδηγός ήταν στέλεχος στρατιωτικός της 111 ενώ ο διασώστης ο οποίος επέβαινε στο ασθενοφόρο και βρισκόταν στην καμπίνα με τον ασθενή, κατέβηκε και παρείχε τις πρώτες βοήθειες στις δύο γυναίκες. 

Μάλιστα τους πρότειναν να τις μεταφέρουν στο ΚΥ αλλά εκείνες αρνήθηκαν.

 

Σύμφωνα με πολίτες και καταστηματάρχες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του δυσάρεστου περιστατικού, κατά τη διέλευση οχήματος του ΕΚΑΒ η ταχύτητα ήταν αρκετά υψηλή για το συγκεκριμένο σημείο.  

Υποστηρίζουν δε πως ήταν  θέμα χρόνου να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού επιχειρηματίες βγάζουν καρέκλες, τραπεζάκια και σταντ ρουχισμού κλπ. εκτός των ορίων που τους έχουν δοθεί από το Δήμο, με αποτέλεσμα να εύχονται κάθε φορά να μην συμβεί κάτι κακό και να χρειαστεί στις περιοχές αυτές να φτάσουν ασθενοφόρα, πυροσβεστική κλπ.