Σοκαριστικό εύρημα στη Χαλκιδική: Εντοπίστηκαν οστά σε χωράφι - Ποιου πιθανολογείται ότι είναι

Ο άνδρας χάθηκε το βράδυ της 2ας Οκτωβρίου 2022 έπειτα από τροχαίο.
Open Image Modal
.
Eurokinissi

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη στη Χαλκιδική αφού, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (20/10), οστά βρέθηκαν σε χωράφι. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να συνδέονται με υπόθεση εξαφάνισης που καταγράφηκε πριν από δύο χρόνια στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thestival.gr, την περασμένη Τρίτη (15/10), ένας άνδρας πραγματοποιούσε εργασίες εκχέρσωσης σε χωράφι βρέθηκε σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς εντόπισε οστά. Το εν λόγω χωράφι βρίσκεται απέναντι από το σημείο όπου πριν από δύο χρόνια, το βράδυ της 2ας Οκτωβρίου 2022, είχαν χαθεί τα ίχνη του 41χρονου – τότε – Μπάντρι Μουραλασβίλι, ύστερα από τροχαίο, όταν το Ι.Χ. που φέρεται να οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του στην επαρχιακή οδό Μουδανιών – Παλιουρίου.

 

 

Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας χάθηκε το βράδυ της 2ας Οκτωβρίου 2022 έπειτα από τροχαίο. Στο σημείο έσπευσαν κάτοικοι από το Πολύχρονο αλλά και αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο δεν εντόπισε κανείς τον οδηγό. Κάποιοι μάρτυρες έλεγαν ότι είδαν έναν αιμόφυρτο άνδρα, ο οποίος όμως είχε φύγει από το σημείο. Σε έρευνες που ακολουθήσαν από την ΕΛ.ΑΣ., την Πυροσβεστική και εθελοντές δεν εντοπίστηκε κάποιο ίχνος του με αστυνομικές πηγές να σημειώνουν πως στο χωράφι στο οποίο εντοπίστηκαν πριν από λίγες μέρες τα οστά, δεν ήταν εύκολο να εντοπιστεί κάτι λόγω του δύσβατου της περιοχής αλλά και της πολύ πυκνής βλάστησης.

Με την εξαφάνιση του άνδρα είχε ασχοληθεί και η τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη. Ειδικότερα, το «Φως στο τούνελ» είχε εντοπίσει τον άνθρωπο που βρέθηκε στον τόπο του τροχαίου ατυχήματος και ήταν ο τελευταίος που τον είδε πριν εξαφανιστεί.

Ο Παναγιώτης Ντολκέρας επέστρεφε από Χαλκιδική στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Κυριακής 2 Οκτωβρίου 2022, όταν ξαφνικά στον δρόμο με κατεύθυνση προς Πολύχρονο τον προσπέρασε με ταχύτητα το αυτοκίνητο του αγνοούμενου.

«Έτρεχε με διπλάσια ταχύτητα από μένα, ίσως με 200. Με εντυπωσίασε και είπα αυτός θα σκοτωθεί. Στις στροφές που είχε ο δρόμος μπροστά, έβλεπα τζάμια, θραύσματα και σταμάτησα μήπως έγινε κάτι κακό να βοηθήσω», είπε ο μάρτυρας μιλώντας στην εκπομπή.

Το αυτοκίνητο είχε ανέβει στους πρόποδες του βουνού, είχε προσκρούσει στα κιγκλιδώματα στην άλλη πλευρά του δρόμου και είχε αναποδογυρίσει.

«Είδα ξαφνικά έναν άνδρα, φορούσε μία μπλούζα άσπρη με μαύρα οριζόντια σήματα και μου είπε να μην ψάχνω άδικα γιατί ο οδηγός έχει φύγει στο χωριό. Όταν ρώτησα πώς το ξέρει, άρχισε να πηγαίνει προς τα πίσω σε κατάσταση σοκ».