Στα Μαχαίρια 3: Και ο «Ρίπλεϊ» Άντριου Σκοτ στο σίκουελ με τον Ντάνιελ Κρεγκ

Όπως επίσης ο Τζος Ο’Κόνορ και η Κάιλι Σπέινι. Το καστ του Knives Out 3 μεγαλώνει.
Open Image Modal
(AP Photo/Chris Pizzello)
via Associated Press

Ο Άντριου Σκοτ, πρωταγωνιστής της εξαιρετικής σειράς του Netflix «Ripley» - τηλεοπτικής μεταφοράς του διάσημου μυθιστορήματος της Πατρίσια Χάισμιθ «Ο Ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ» (1955)-, που έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Απρίλιο στην πλατφόρμα, προστέθηκε στο καστ του Knives Out 3.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Ράιαν Τζόνσον δημιουργός του «Knives Out» ανακοίνωσε τον τίτλο, όπως και την κυκλοφορία της τρίτης ταινίας, με ένα teaser στο X.

Στο «Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery», που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix το 2025, ο Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει στον ρόλο του ντετέκιτβ Μπενουά Μπλανκ -είναι ο μοναδικός σταθερός χαρακτήρας στο franchise μυστηρίου-, ενώ εκτός του Άντριου Σκοτ, στο καστ προστίθενται ο Τζος Ο’Κόνορ και η Κάιλι Σπέινι.

H τρίτη ταινία περιστρέφεται γύρω από μία νέα μυστηριώδη υπόθεση δολοφονίας, σε ένα σκηνικό που δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί και θα περιλαμβάνει μια νέα σειρά υπόπτων οι οποίοι θα τραβήξουν την προσοχή του ευφυούς ντετέκτιβ.

Πέρα από το «Ρίπλεϊ», ο Άντριου Σκοτ πρωταγωνίστησε στην πολυσυζητημένη ταινία «All of Us Strangers», ενώ είναι επίσης γνωστός από τους ρόλους στις σειρές «Fleabag» και «His Dark Materials».

Το πρώτο «Knives Out» (2019), όπου μαζί με τον Κρεγκ έπαιζαν η Άνα ντε Άρμας, η Τζέιμι Λι Κέρτις και ο Κρίστοφερ Πλάμερ- ξεπέρασε τα 310 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Με πληροφορίες από Hollywood Reporter