Τα πάνω κάτω φέρνουν τα TGI Fridays μετά την «σύσταση» προς τους λάτρεις των μπέργκερ ότι πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που τα τρώμε, γιατί προφανώς το κάνουμε λάθος.
Και όχι, δεν εννοούμε ότι πρέπει να τρώγεται με μαχαιροπίρουνο (μακριά από εμάς τέτοιοι καθωσπρεπισμοί). Η σύσταση του TGI Fridays Βρετανίας είναι να φέρουμε τα πάνω κάτω -κυριολεκτικά.
Όπως φαίνεται, σύμφωνα με τους ειδήμονες του μπέργκερ, εάν το γυρίζουμε ανάποδα, θα βελτιωθεί η γεύση, καθώς το παχύτερο ψωμάκι στο κάτω μέρος απορροφά όλους τους χυμούς και τις σάλτσες και κλειδώνει την γεύση.
Η TGI Fridays θέλει τώρα να ενθαρρύνει τον κόσμο αν το δοκιμάσουν και στο πλαίσιο αυτό συνεργάστηκε με τη χρυσή ολυμπιονίκη του BMX freestyle και πρώην σεφ, Σάρλοτ Γουόρθινγκτον.
Η 25χρονη φόρεσε τις χαρακτηριστικές κόκκινες και λευκές ρίγες της αλυσίδας εστιατορίων αντί για την προστατευτική της στολή BMX - και ώθησε το “flipping it” στα άκρα.
Ενθαρρύνουν επίσης τον κόσμο να συμμετάσχει στην πρόκληση #FlipItChallenge, κάνοντας tag @TGIFridaysUK σε φωτογραφίες που τους δείχνουν να δοκιμάζουν τη νέα σειρά - τρώγοντας την ανάποδα, φυσικά.
Οι νικητές θα λάβουν 50 λίρες για να τις ξοδέψουν στο εστιατόριο.
Πηγή: Indy100