Τύρναβος: Σκύλοι κατασπάραξαν 70χρονη - Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται ο γιος της

Πάλευε μισή ώρα με τα σκυλιά η άτυχη γυναίκα.
Open Image Modal
Σκύλοι στον Τύρναβο, επιτέθηκαν και κατασπάραξαν 70χρονη, στην αυλή του σπιτιού της.
Kesu01 via Getty Images

Μια γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο από αγέλη σκύλων που φρόντιζε η οικογένειά της, μέσα στην αυλή του σπιτιού τους, στα Πλατανούλια Τυρνάβου.

H 70χρονη βγήκε στην αυλή για να ταΐσει τα 11 σκυλιά που εκτρέφει ο 46χρονος γιος της. Φαίνεται πως χτύπησε ένα από αυτά που ήταν λυμένα με αποτέλεσμα να δεχτεί επίθεση. Αμέσως της επιτέθηκαν και τα άλλα σκυλιά προκαλώντας της σοβαρά τραύματα. Τις κραυγές της άκουσαν γείτονές της που έσπευσαν σε βοήθεια. Δεν κατάφεραν ωστόσο να τα σταματήσουν, καθώς λόγω της αγριότητας τους δεν μπορούσαν να εισέλθουν στον χώρο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το Α.Τ Τυρνάβου, πλήρωμα του οποίου έφτασε στο σημείο και αντίκρυσε την 70χρονη νεκρή στην αυλή του σπιτιού της. Μετά από  αρκετή ώρα έφθασαν από τη Λάρισα, όπου βρίσκονταν, ο σύζυγος και ο γιος της 70χρονης προκειμένου να μπουν στην αυλή και να μπορέσει το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ να παραλάβει τη γυναίκα και να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο.

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται ότι πάλευε με τα ζώα για μισή ώρα, βρίσκοντας τελικά φρικτό θάνατο.

Μετά τη σύλληψη του για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ο 46χρονος γιος, ο οποίος βρίσκεται σε σοκ, αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή.