ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ, ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

The Holy Bag: Το ελληνικό handbag brand συνώνυμο της διαχρονικής πολυτέλειας

Ένα luxury brand με χειροποίητες τσάντες που κατασκευάζονταιστην Ελλάδα, έχει καταφέρει μέσα σε μόλις 4 χρόνια να κερδίσει τις γυναίκες που αναζητούν την τέλεια ισορροπία μεταξύ διαχρονικότητας, πολυτέλειας και πρακτικότητας. Στο τιμόνι η Αντωνία Σκανδαλάρη, μια γυναίκα με όραμα και πάθος για την υψηλή μόδα.
Open Image Modal
THE HOLY BAG

Το προσωπικό όραμα της Αντωνίας Σκανδαλάρη για την ύπαρξη ενός premium brand με χειροποίητες τσάντες, έγινε πραγματικότητα το 2020 ύστερα από αρκετό καιρό σκέψης και έρευνας. Η μακρόχρονη εμπειρία της στο χώρο της μόδας, λειτούργησε καταλυτικά στη σύλληψη και την εκτέλεση της ιδέας της.

Η Αντωνία μέσα από την The Holy Bag θέλει να προσφέρει στις γυναίκες ιδιαίτερα και ποιοτικά προϊόντα που θα ξεχωρίζουν και θα προσφέρουν την αίσθηση της μοναδικότητας και της αυτοπεποίθησης σε κάθε γυναίκα. Το όραμα της είναι να συνεχίσει να δημιουργεί τσάντες που θα αγαπηθούν και που θα μπορούν να κρατηθούν για πολλά χρόνια. 

Open Image Modal
THE HOLY BAG
Hestia Mini

«Ίσως πολλοί από το περιβάλλον μου να περίμεναν να δημιουργήσω ένα brand με ρούχα, λόγω της πρότερης επαγγελματικής μου ιδιότητας ως fashion editor, όμως για εμένα η τσάντα ήταν και θα είναι το αξεσουάρ που ορίζω ως «game changer» στην εικόνα μιας γυναίκας. Είναι το στοιχείο που μπορεί να προσαρμοστεί, να ενσωματωθεί και να αλλάξει πραγματικά όλη την εικόνα μας.».

Η Ίδρυση και η Φιλοσοφία τηςThe Holy Bag

Η The Holy Bag ιδρύθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, όταν η Αντωνία Σκανδαλάρη

αποφάσισε να ενσωματώσει την αγάπη της για την τέχνη και τη μόδα σε ένα μοναδικό προϊόν. Κάθε τσάντα της The Holy Bag είναι προσεκτικά κατασκευασμένη με τα καλύτερα υλικά και τις πιο εξειδικευμένες τεχνικές από Έλληνες τεχνίτες.

Aπό την πρώτη στιγμή, είχε ως στόχο να δημιουργήσει προϊόντα που δεν θα είναι μόνο αισθητικά άρτια αλλά και πρακτικά, ικανοποιώντας τα θέλω αλλά και τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Open Image Modal
THE HOLY BAG
Artemis

Οι προκλήσεις όπως η ίδια αναφέρει δεν έλειψαν. «Όπως κάθε νέο εγχείρημα, αντιμετωπίσαμε αρκετές προκλήσεις. Η μεγαλύτερη ήταν να διασφαλίσουμε ότι κάθε τσάντα πληροί τα υψηλά πρότυπα ποιότητας που θέσαμε από την αρχή. Επιπλέον, το να βρούμε τις κατάλληλες αγορές και να εισχωρήσουμε στον ανταγωνιστικό χώρο της πολυτελούς μόδας ήταν μια συνεχής προσπάθεια. Όμως, με την αφοσίωση και την υποστήριξη της ομάδας μου, καταφέραμε να ξεπεράσουμε αυτές τις δυσκολίες και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό brand που σήμερα ταξιδεύει πέραν των ελληνικών συνόρων.»

Open Image Modal
THE HOLY BAG
Athena

Δεν θα μπορούσαμε παρά να συμφωνήσουμε. Οι αξίες του brand είναι ξεκάθαρες και ενσωματώνονται σε κάθε συλλογή: διαχρονικότητα, μινιμαλισμός, πολυτέλεια και πρακτικότητα. Κάθε τσάντα είναι σχεδιασμένη να αντέχει στον χρόνο και να προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας στην απαιτητική καθημερινότητα κάθε γυναίκας που την κρατάει, με την πρόσφατη συλλογή της The Holy Bag, με τίτλο The Goddess Collection, να αποδίδει φόρο τιμής στις Ελληνίδες Θεές.

Open Image Modal
THE HOLY BAG
Hera

Η Αντωνία Σκανδαλάρη εμπνεύστηκε από τις Ελληνικές Θεότητες, δημιουργώντας μια σειρά από τσάντες που αποπνέουν δύναμη, χάρη και κομψότητα. Η συλλογή αυτή συνδυάζει την παραδοσιακή ελληνική αισθητική με σύγχρονες γραμμές και υλικά, προσφέροντας μοναδικά κομμάτια που ξεχωρίζουν.

Open Image Modal
THE HOLY BAG
Eleni

Είναι μια ωδή στη σύγχρονη γυναίκα: στην δύναμη, την κομψότητα και τη χάρη που διακρίνεται σε αυτήν. Κάθε τσάντα έχει σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας, που αναδεικνύουν την τέχνη του χειροποίητου, κατασκευασμένες στην Ελλάδα από έμπειρους τεχνίτες.

Open Image Modal
THE HOLY BAG
Heos

Όπως κάθε γυναίκα έτσι και κάθε τσάντα της The Holy Bag είναι μοναδική, με έναν υπέροχο δεσμό να αναπτύσσεται μεταξύ του δέρματος και της ψάθας σε συνδυασμό με τη χρωματική παλέτα των neutral αποχρώσεων, cognac, μπεζ της άμμου, μαύρο, αλλά και φωτεινά χρώματα, όπως το κίτρινο του ήλιου.

Open Image Modal
THE HOLY BAG
Rea

Το αποτέλεσμα, είναι τσάντες που αντικατοπτρίζουν την ένωση του αρχαίου κάλλους με το σύγχρονο στυλ, την διαχρονικότητα με την λειτουργικότητα, την υπεροχή με την προσιτή πολυτέλεια και μας προκαλούν να σκεφτούμε σχεδόν αυθόρμητα συνδυασμούς και μέρη που θα τις κρατήσουμε.

Το Όραμα της Αντωνίας Σκανδαλάρη

Η Αντωνία, μέσα από την The Holy Bag, θέλει να προσφέρει στις γυναίκες μοναδικά και ποιοτικά προϊόντα, που προσφέρουν την αίσθηση της μοναδικότητας και της αυτοπεποίθησηςσε κάθε γυναίκα. Το όραμά της είναι να συνεχίσει να δημιουργεί τσάντες που θα αγαπηθούν και θα χρησιμοποιηθούν για πολλά χρόνια, κρατώντας ζωντανή την ελληνική παράδοση και την τέχνη του χειροποίητου.

Open Image Modal
THE HOLY BAG
Demetra

Η δέσμευσή της στην ποιότητα και την καινοτομία είναι οι λόγοι που η The Holy Bag έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να καθιερωθεί στον χώρο της πολυτελούς μόδας. 

«Ήθελα η απόκτηση μίας Holy Bag να μην είναι απλώς μία ακόμη αγορά, αλλά επένδυση στην διαχρονική πολυτέλεια με τις αξίες της χειροποίητης δημιουργίας και της αισθητικής προσήλωσης να αποτυπώνονται σε κάθε συλλογή του brand

Αξίζει μόνο να αναφέρουμε ότι κάθε τσάντα είναι μοναδική, εφόσον κατασκευάζονται στην Ελλάδα από εξειδικευμένους τεχνίτες, στο χέρι.

Open Image Modal
THE HOLY BAG
Ηestia

«Προσωπικά όταν καλέστηκα να αποφασίσω τον τόπο παραγωγής της The Holy Bag ήταν αυτονόητο και εξαιρετικά σημαντικό να είναι η Ελλάδα. Έχουμε μια πλούσια παράδοση στην τέχνη και τη χειροτεχνία, και ήθελα να αναδείξω αυτή την κληρονομιά μέσα από τις τσάντες μας. Η συνεργασία με Έλληνες τεχνίτες όχι μόνο εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, αλλά επίσης υποστηρίζει την τοπική οικονομία και διατηρεί ζωντανές τις παραδοσιακές τεχνικές κατασκευής.»

Open Image Modal
THE HOLY BAG
Semele

«Τα σχέδια για το μέλλον περιλαμβάνουν την επέκταση της συλλογής, καθώς και την τοποθέτηση του brand σε νέες διεθνείς αγορές. Θέλουμε να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να προσφέρουμε στις πελάτισσές μας μοναδικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα που θα τις συντροφεύουν σε κάθε τους βήμα», φιλοδοξεί η Αντωνία Σκανδαλάρη.

Follow the brand