Θεσσαλονίκη: Ιερέας κλείδωσε σε κρύπτη την 19χρονη κόρη του επειδή δεν ενέκρινε τον τρόπο ζωής της

Σοκάρει η καταγγελία της νεαρής: «Με άρπαξε από τα μαλλιά και με έσυρε σε ένα πολύ μικρό δωμάτιο κάτω από το ένα καμπαναριό του Ναού. Με έσπρωξε μέσα και κλείδωσε την πόρτα παίρνοντάς μου το κινητό»
Open Image Modal
Σοκ στην Θεσσαλονίκη για κακοποίηση 19χρονης από τον ιερέα πατέρα της (Φωτογραφία Αρχείου).
Eurokinissi

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί στην κοινή γνώμη το νέο περιστατικό κακοποίησης μιας 19χρονης κοπέλας στην Θεσσαλονίκη από τον ιερέα πατέρα της. Η 19χρονη φοιτήτρια νοσηλευτικής επέστρεψε το καλοκαίρι στο πατρικό της για διακοπές από την πόλη στην οποία σπούδαζε, ωστόσο ήρθε αντιμέτωπη με την απάνθρωπη συμπεριφορά του ιερέα πατέρα της.

Το συμβάν έλαβε χώρα τον Ιούλιο, ωστόσο η κοπέλα «έσπασε» την σιωπή της και μίλησε για όσα βίωσε. Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας της φέρεται να είναι άνθρωπος πολύ αυστηρών αρχών και δεν ενέκρινε τον τρόπο ζωής της κόρης του, θεωρώντας πως είναι προσβλητικός για τον ίδιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ekklisiaonline, πατέρας και κόρη τσακώθηκαν για την εμφάνιση και την ενδυμασία της αλλά και για την καθημερινότητά της, όπως του την περιέγραψε κόρη άλλου ιερέα η οποία φοιτά στην ίδια πόλη με την 19χρονη.

«Είχαμε πολλούς καυγάδες και άσχημους, κάποιες φορές μάλιστα με έδερνε, με έσπρωχνε και με έβριζε χυδαία. Η μάνα μου έχει πεθάνει από όταν ήμουν 8 , ο πατέρας μου μεγάλωσε και μένα και τον αδερφό μου», ανέφερε σε δηλώσεις της η 19χρονη.

«Μια μέρα που είχα βγει, όταν γύρισα τον είδα να με περιμένει στην πόρτα της πολυκατοικίας μας η οποία βρίκεται ακριβώς δίπλα από τον Ιερό Ναό όπου λειτουργεί, ήταν εξαγριωμένος με χαστούκισε και με απείλησε λέγοντας στο δικό μου σπίτι δεν θα έρχεσαι τέτοια ώρα πο@@@@να», είπε η φοιτήτρια.

«Με άρπαξε από τα μαλλιά και με έσυρε σε ένα πολύ μικρό δωμάτιο (τη λέμε κρύπτη γιατί μοιάζει με κρύπτη) κάτω από το ένα καμπαναριό του Ναού. Με έσπρωξε μέσα και κλείδωσε την πόρτα παίρνοντάς μου το κινητό. Στο δωμάτιο είχε μόνο ένα σχεδόν σαπισμένο στρώμα, μια τουαλέτα ενώ από πάνω στην οροφή ήταν το καμπαναριό», πρόσθεσε.

«Εγώ φώναζα, ούρλιαζα και δεν με έβγαζε, μέσα η κρύπτη μύριζε πολύ άσχημα, δεν είχα τα προσωπικά μου είδη δεν είχα τίποτα ούτε μπάνιο δεν μπορούσα να κάνω. 3 μέρες με άφησε εκεί μου έφερνε μόνο νερό και λίγο φαγητό από το σπίτι μέχρι λέει να αλλάξω μυαλά και τελικά την 3η μέρα γύρισε ο αδερφός μου με έναν φίλο του και μου άνοιξε».

«Έκτοτε έφυγα από τη Θεσσαλονίκη, δεν έχω ξαναμιλήσει στον πατέρα μου μετά από εκείνο το περιστατικό. Εύχομαι σε κανέναν να μη συμβεί κάτι τέτοιο», ανέφερε η 19χρονη κοπέλα για όσα αντιμετώπισε.

Πηγή: ekklisiaonline