Θεσσαλονίκη: Τρελή καταδίωξη ΙΧ σε κεντρικές οδούς- Ο οδηγός παραβίασε δεκάδες κόκκινα φανάρια

Όλα άρχισαν όταν αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο. Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
|
Open Image Modal
fhm via Getty Images

Αναστάτωση το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν οδηγός δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών και παραβίασε δεκάδες ερυθρούς σηματοδότες κατά την διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε. 

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν περίπου στις 22:30 στην περιοχή της Μενεμένης, όπου ο οδηγός δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο και επιτάχυνε.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και ακολούθησε καταδίωξη σε κεντρικές αρτηρίες της πόλης.

 

Ο οδηγός, όπως αναφέρει η ΕΡΤ,  πέρασε κινούμενος με υπερβολική ταχύτητα από τη Λεωφόρο Νίκης, την οδό Μητροπόλεως, τη Λεωφόρο Στρατού και εγκλωβίστηκε στη συμβολή των οδών Φλέμινγκ και Δεληγιώργη, στην περιοχή Δελφών.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και ερεύνησαν το όχημα χωρίς.

Σε βάρος του θα σχηματισθεί δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την καταδίωξη

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, βραδινές ώρες χθες (22-10-2024), στο πλαίσιο περιπολίας τους για την αστυνόμευση περιοχών της Μενεμένης, εντόπισαν όχημα με οδηγό 35χρονο αλλοδαπό, ο οποίος προκειμένου να αποφύγει επικείμενο αστυνομικό έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα και ενήργησε επικίνδυνους ελιγμούς, διαταράσσοντας έτσι την ασφάλεια των συγκοινωνιών. Το όχημα, αφού προσέκρουσε σε σταθμευμένο ΙΧΕ αυτοκίνητο, στην περιοχή της Τούμπας, ακινητοποιήθηκε. Ο οδηγός, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, συνελήφθη, ενώ σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης.