Θεσσαλονίκη: Γλίτωσε τα χειρότερα ο 14χρονος που έπεσε ενώ έκανε παρκούρ (Βίντεο)

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο 14χρονος που έπεσε από κτιρίου στη Θεσσαλονίκη.
Open Image Modal
.
Eurokinissi

Νέες πληροφορίες σχετικά με το πώς έγινε το ατύχημα με τον 14χρονο που έπεσε από ταράτσα κτιρίου στη Θεσσαλονίκη, ενώ έκανε παρκούρ, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Mega, ο ανήλικος παραμένει νοσηλευόμενος. Ο ίδιος βρισκόταν με περίπου 10 φίλους του σε μία ημιτελή οικοδομή, η οποία είναι υπό κατασκευή εδώ και 15-20 χρόνια.

Σε μια προσπάθεια να πηδήξει σε γειτονική ταράτσα, πάτησε πάνω σε ένα τζάμι, το οποίο υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό του φωταγωγού.
Προς το παρόν, ο 14χρονος δεν έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο, υποβλήθηκε σε χειρουργείο για κατάγματα στα χέρια και τα πόδια.

Μια κάτοικος της περιοχής, που μένει στην παρακείμενη πολυκατοικία, δήλωσε στο MEGA: «Το παιδί ανέβηκε στην ημιτελή οικοδομή δίπλα. Τα παιδιά συνηθίζουν να ανεβαίνουν εκεί γιατί είναι γιαπί. Πήδηξε από τη δική τους ταράτσα στη δική μας».

 

 

Συνέχισε λέγοντας ότι «στη δική μας ταράτσα υπάρχει γυαλί για τον φωταγωγό, και με τη φόρα που πήρε όταν πήδηξε, το έσπασε και έπεσε στο ισόγειο».

Όπως προκύπτει, ο 14χρονος ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του. Όπως έγινε γνωστό, η αξονική του έκαναν στο νοσοκομείο, έδειξε ότι δεν έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ υποβήθληκε σε χειρουργική επέμβαση για κατάγματα που έφερε στα χέρια και τα πόδια.

Η πτώση του ανήλικου έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (5/10) σε πολυκατοικία επί της οδού Μολδοβλαχίας.