Τίλντα Σουίντον - Τζούλιαν Μουρ: Πρώτα πλάνα από το «The Room Next Door» του Αλμοδόβαρ

Κυκλοφόρησε το διάρκειας ενός λεπτού -χωρίς διαλόγους- teaser.

Δόθηκε στην δημοσιότητα από τη Sony Pictures Classics το teaser της πρώτης αγγλόφωνης μεγάλου μήκους ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ «The Room Next Door», στην οποία πρωταγωνιστούν οι βραβευμένες με Όσκαρ Τίλντα Σουίντον και Τζούλιαν Μουρ.

Η νέα ταινία του θρυλικού δημιουργού ακολουθεί τη συγγραφέα μπεστ σέλερ, Ingrid που αναζωπυρώνει τη σχέση της με την παλιά της φίλη και πολεμική ανταποκρίτρια Martha. Οι δύο ηρωίδες, που στα νιάτα τους, την εποχή που εργάζονταν στο ίδιο περιοδικό, ήταν επιστήθιες φίλες, αλλά στην πορεία δεν κράτησαν επαφή, βυθίζονται στο παρελθόν τους. Όμως, η Martha έχει μία επιθυμία που θα δοκιμάσει την φιλία τους.

Στο διάρκειας ενός λεπτού teaser, που είναι χωρίς διαλόγους, η Σουίντον εμφανίζεται σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου, ενώ στη συνέχεια οι δύο γυναίκες επιστρέφουν μαζί στο ίδιο σπίτι. 

Η ταινία είναι κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος της Sigrid Nunez «What Are You Going Through» και γυρίστηκε στη Μαδρίτη. 

Μαζί τους στο καστ οι Τζον Τουρτούρο, Αλεσάντρο Νίβολα, Έσθερ Ρόουζ Μακγκρέγκορ και Χουάν Ντιέγκο Μπότο.

Το «The Room Next Door» θα κάνει πρεμιέρα στο 81ο Φεστιβάλ Βενετίας στις 2 Σεπτεμβρίου.  

Ο ανταγωνισμός στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα αναμένεται να είναι μεγάλος καθώς περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ταινίες όπως το «Queer» του Λούκα Γκουαντανίνο, το «Joker: Folie a Deux» του Τοντ Φίλιπς και το «Maria» του Χιλιανού Πάμπλο Λαρέν για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας.