Το BMW Group Hellas μπήκε στο leasing

Νέα εταιρεία με εξειδίκευση στο leasing για οχήματα BMW, MINI και Motorrad.
Open Image Modal
Το BMW Group Hellas μπήκε στο leasing
BMW GROUP HELLAS

Δεν αποτελεί καινοτομία, στην Ελλάδα, ότι και οι θυγατρικές εταιρείες των εργοστασίων αυτοκινήτων μπαίνουν στη διαδικασία του Leasing.

Αυτή τη φορά το BMW Group Hellas και η BMW Group Financial Services ιδρύουν από κοινού την BMW Hellas Leasing, η οποία δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια πλήρη γκάμα premium υπηρεσιών leasing για τις μάρκες BMW, MINI και BMW Motorrad. 

«Η δημοτικότητα του leasing αυξάνεται εκθετικά σε όλη την Ευρώπη και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Όλο και περισσότεροι πελάτες αναζητούν ευέλικτες και ψηφιακά εξελιγμένες λύσεις μίσθωσης. Η απόφασή μας να δημιουργήσουμε μια νέα εταιρεία έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να ανταποκριθούμε άμεσα στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας», ανέφερε ο Αντρέας Μολντμάγιερ, διευθύνων σύμβουλος της BMW Group Financial Services Hellas. 

Όπως δήλωσε ο Κρίστοφερ Πουθ, διευθύνων σύμβουλος του BMW Group Hellas: «Τοποθετούμε τον πελάτη στο επίκεντρο και θέλουμε να διατηρήσουμε τις ισχυρές επιδόσεις ανάπτυξης και τη δυναμική μας τα επόμενα χρόνια. Εστιάζουμε σε ένα πιο ευέλικτο και πιο καινοτόμο μοντέλο ανάπτυξης που ανταποκρίνεται στις ποικίλες ανάγκες των πελατών, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν από την ιδιοκτησία ενός οχήματος μέχρι το leasing ή ακόμα και άλλες μορφές χρήσης του αυτοκινήτου».

H παροχή ψηφιακών λύσεων, η δημιουργία ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών και η αξιοποίηση του πελατοκεντρικού οικοσυστήματος του BMW Group θα βρίσκεται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της νέας εταιρείας Leasing, καθώς επίσης η βιωσιμότητα και τα ηλεκτρικά οχήματα με στόχο τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και της ηχορύπανσης.