Το Range Rover Sport CV Edition Two

Το πιο ισχυρό και δυναμικό Range Rover Sport επιστρέφει με δυναμισμό και σύγχρονη πολυτέλεια.
Open Image Modal
Το Range Rover Sport CV Edition Two
Ben Shuttleworth

Με την παρουσίαση του Range Rover Sport SV EDITION TWO, η Range Rover αποκαλύπτει τώρα το επόμενο βήμα του SUV υψηλών επιδόσεων που αποτελεί συγχρόνως και τη ναυαρχίδα της.

Το νέο μοντέλο προσφέρεται με τέσσερες διαφορετικές εκδοχές που αναδεικνύουν τη δυναμική παρουσία και τη σπορ προσωπικότητά του στο δρόμο. Κάθε εκδοχή συνδυάζει μοναδικά χρώματα εξωτερικής βαφής, με νέα φινιρίσματα από ανθρακονήματα και καθίσματα SV Performance που προσφέρονται μια ποικιλία χρωματικών επιλογών και περιλαμβάνουν επιλογές από καινοτόμα πλεκτά υφάσματα ή δέρμα Windsor, προσδίδοντας στο εσωτερικό έναν δυναμικό, τεχνικό και πολυτελή χαρακτήρα. Το Range Rover Sport SV EDITION TWO διαθέτει επίσης αποκλειστικό branding στο μπροστινό splitter, την κεντρική κονσόλα, τα μαρσπιέ και στον φωτισμό εδάφους - ένα στοιχείο σπορ πολυτέλειας που το καθιστά άμεσα αναγνωρίσιμο.

 

Open Image Modal
Το Range Rover Sport CV Edition Two
RANGE ROVER

 

 

Το Range Rover Sport SV είναι το ισχυρότερο και πιο εντυπωσιακό Range Rover Sport όλων των εποχών, συνδυάζοντας τις κορυφαίες επιδόσεις και το δυναμισμό με τις απαράμιλλες δυνατότητες, τη φινέτσα και τη λιτή σχεδίαση ενός Range Rover. Η σειρά των τεχνολογιών που βελτιώνουν τις επιδόσεις του περιλαμβάνει το πιο προηγμένο σύστημα ανάρτησης στην κατηγορία του και ένα σύστημα ήχου με ηχητικές δονήσεις που συνεισφέρουν στην ευεξία των επιβατών.

Κληρονομώντας τα εγγενή διαπιστευτήρια υψηλής απόδοσης του Range Rover Sport SV, το νέο μοντέλο διαθέτει μια αποκλειστική σχεδίαση που βελτιώνει τη ροή αέρα προσφέροντας μια πιο δυναμική σχεδίαση. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την επιλογή προηγμένων υλικών που έχουν μειωμένο βάρος και επιτελούν λειτουργικούς σκοπούς, επιτείνοντας έτσι τις σπορ ικανότητές του.

Τροφοδοτούμενο κατ’ αποκλειστικότητα από έναν βενζινοκινητήρα Twin-Turbo MHEV V8 με χωρητικότητα 4.4lt, απόδοση 635 ίππους και ροπή 750Nm, το Range Rover Sport SV προσφέρει επιτάχυνση 3,6 δευτ. στα 0-100 χλμ./ώρα.

Οι εξαιρετικές αυτές τιμές επιδόσεων επιτυγχάνονται συνδυάζοντας όχι μόνο χαρακτηριστικά που προσφέρουν εξοικονόμηση βάρους έως και 76 κιλά - όπως η επιλογή Carbon Ceramic φρένων – αλλά και αεροδυναμικές βελτιώσεις - όπως το carbon καπό – που διατίθενται στάνταρ.