Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο παρέσυρε 78χρονη έξω από το σπίτι της

Συνελήφθη ο οδηγός αλλά αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.
|
Open Image Modal
Αστικό λεωφορείο παρέσυρε 78χρονη στην Πολίχνη.
orangepress.gr

Αστικό λεωφορείο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα το μεσημέρι στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης, 78χρονη ημεδαπή πεζή.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι διαπίστωσαν τον θάνατό της. Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο οδηγός δεν ήταν μέσα στο λεωφορείο της γραμμής 35, το οποίο ήταν σε στάση, και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, τσούλησε με συνέπεια να τραυματίσει θανάσιμα την άτυχη γυναίκα, η οποία κατέβαινε τα σκαλοπάτια του σπιτιού της.

Για το δυστύχημα συνελήφθη ο 52χρονος οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα και ενόψει της προανάκρισης που διενεργεί η υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΘ:

«Με βαθιά οδύνη ο ΟΑΣΘ ενημερώνει για τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα, περίπου στις 12.10 το μεσημέρι, στο τέρμα της γραμμής 35, στα Μετέωρα, το οποίο κόστισε τη ζωή μίας γυναίκας».

«Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, τους οποίους διερευνά η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το λεωφορείο, που ήταν σταματημένο και ακινητοποιημένο μετακινήθηκε, τραυματίζοντας θανάσιμα την άτυχη γυναίκα που διερχόταν από το σημείο.

Ο ΟΑΣΘ εκφράζει την συντριβή του για το δυστύχημα, εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στους συγγενείς της εκλιπούσας και διαβεβαιώνει ότι θα διευκολύνει με κάθε τρόπο στη διαλεύκανση της υπόθεσης».

(με πληροφορίες από thesstoday.gr, thestival.gr)