Τζορτζ Μπάλντοκ: Τι έδειξε η νεκροτομή και ποια σενάρια εξετάζονται

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ένα τραπεζάκι δίπλα από την πισίνα οι αστυνομικοί βρήκαν ένα μπουκάλι αλκοολούχου ποτού και μέσα στον νεροχύτη δύο ποτήρια.
Open Image Modal
Η κατοικία επί της οδού Διαδόχου Παύλου στη Γλυφάδα, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ - 9 Οκτωβρίου 2024
Eurokinissi

«Πνιγμός εντός ύδατος» είναι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η αιτία θανάτου του 31 ετών ποδοσφαιριστή του ΠαναθηναΪκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στην πισίνα του διαμερίσματός του, στη Γλυφάδα, το βράδυ της Τετάρτης (9/10).

Τον Μπάλντοκ αναζητούσε η σύζυγός του, η οποία βρίσκεται στη Βρετανία, από το πρωί στο τηλέφωνο και ζήτησε από τον σπιτονοικοκύρη του να πάει στο διαμέρισμα. Εκείνος ήταν που τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του και κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ένα τραπεζάκι δίπλα από την πισίνα οι αστυνομικοί βρήκαν ένα μπουκάλι αλκοολούχου ποτού και μέσα στον νεροχύτη δύο ποτήρια. Τα στελέχη της Ασφάλειας έχουν πάρει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του διαμερίσματος, προκειμένου να δουν εάν ήταν μαζί με τον ποδοσφαιριστή κάποιος άλλος και τί προηγήθηκε του πνιγμού του.
Δεδομένο για τις αρχές είναι ότι δεν έχουν να κάνουν με μία εγκληματική ενέργεια, καθώς στο σώμα του δεν υπήρχε η παραμικρή εκδορά ή αμυχή.

Φως στα πραγματικά αίτια τού θανάτου του αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, τα οποία αναμένονται στα τέλη Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ