Βόλος: Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας του κουνιάδου από τον 50χρονο - Δίωξη στην κόρη του

Τι διαπίστωσαν τα εργαστήρια της Αστυνομίας.
Open Image Modal
O 50χρονος από την Αργαλαστή που σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του επειδή βίαζε την κόρη του.
gegonota.news

Το άγριο έγκλημα στην Αγριά Βόλου συγκλόνισε το Πανελλήνιο τον Ιανουάριο του 2024 όταν ο καθ΄ομολογίαν δράστης παραδόθηκε και ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον κουνιάδο του επειδή βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 9 ετών.

O 33χρονος σύμφωνα με τα όσα η 19χρονη ανέφερε στον πατέρα της βιντεοσκοπούσε τις ασελγείς πράξεις του και την απειλούσε ότι θα δημοσιεύσει το υλικό αν δε του δώσει χρήματα.

Η ανατροπή

Kατά τη διάρκεια της Ανακριτικής διαδικασίας αποφασίστηκε η δίωξη της 19χρονης για ψευδή κατάθεση διότι θεωρήθηκε ότι τα μηνύματα που έδειξε στον πατέρα της και αποδείκνυαν τους ισχυρισμούς της ήταν πλαστά.

Τα εργαστήρια της Αστυνομίας διαπίστωσαν ότι η ίδια είχε στείλει τα μηνύματα στον εαυτό της και είχε αποθηκεύσει την επαφή με το όνομα του θείου της. Άλλωστε, κατά την εξέταση των δεδομένων στο κινητό τηλέφωνο του νεκρού, δεν διαπιστώθηκαν απεσταλμένα μηνύματα στη φοιτήτρια.

Σύμφωνα με την ψυχιατρική γνωμάτευση της 19χρονης αμέσως μετά το συμβάν διαπιστώθηκε ότι πάσχει από διαταραχή μετατραυματικού στρές, μετά από χρόνια σεξουαλική κακοποίηση, επαναλαμβανόμενους βιασμούς και εκβιασμούς, ενώ παρακολουθείται καθημερινά και χρήζει άμεσης νοσηλείας.

 

Πηγή: thenewspaper

-- --