Βρετανία: Νεαρή ποδοπατήθηκε μέχρι θανάτου από αγελάδες ενώ έβγαζε βόλτα τον σκύλο της

Η τελευταία φωτογραφία της, ήταν εκείνη που έστειλε στη μητέρα της με τις αγελάδες στο χωράφι.
Open Image Modal
Westend61 via Getty Images

Μέχρι θανάτου ποδοπατήθηκε η νεαρή Rebekah Morris, 29 ετών, στη Βρετανία, από αγελάδες ενώ έβγαζε βόλτα τον σκύλο της.

Η Becki, όπως την φώναζαν, είχε πάει με τον σκύλο της στο Littlethorpe, λίγο πριν τις 9 το βράδυ της 9ης Ιουλίου του 2022, όταν τραυματίστηκε από τις οπλές ζώων, σύμφωνα με ειδικό και όπως έγινε σήμερα γνωστό.

Η τελευταία φωτογραφία της, ήταν εκείνη που έστειλε στη μητέρα της με τις αγελάδες στο χωράφι. Οι γονείς της ανησύχησαν όταν σταμάτησε να απαντά στα γραπτά μηνύματα και άρχισαν να την αναζητούν.

 

 

Κατάφεραν να εντοπίσουν τη Morris χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία που τους είχε στείλει. Σύμφωνα με τα στοιχεία, υπέστη καρδιακή ανακοπή και πέθανε στις 23.21, αναφέρει το Sky News.

Ο ιατροδικαστής Δρ. Michael Biggs είπε στους ενόρκους ότι τα τραύματά της συνάδουν με σημάδια από οπλές ζώων, προσθέτοντας ότι είχε υποστεί εκδορές στο πάνω μέρος του θώρακα και στον αριστερό ώμο της.

«Υπήρξε εκτεταμένη βλάβη στο ήπαρ, η οποία οδήγησε σε σοβαρή εσωτερική αιμορραγία. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο πέθανε η Becki», είπε, συμπληρώνοντας πως τα τραύματα δεν έγιναν από όλο το κοπάδι αλλά μάλλον από μία αγελάδα, χωρίς όμως να είναι κάτι σίγουρο για τον αριθμό.