Wolfs με Κλούνεϊ - Μπραντ Πιτ: Η ταινία με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του Apple TV+

Αύξησε την τηλεθέαση κατά σχεδόν 30% σε εβδομαδιαία βάση στην πλατφόρμα.
Open Image Modal
Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ στην πρεμιέρα του «Wolfs», 18 Σεπτεμβρίου 2024, Λος Άντζελες. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
via Associated Press

Το «Wolfs», η νέα ταινία του Τζον Γουότς με πρωταγωνιστές τους Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ, έγινε η ταινία με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του Apple TV+.

Σύμφωνα με το Deadline, η ταινία αύξησε την τηλεθέαση κατά σχεδόν 30% σε εβδομαδιαία βάση στην πλατφόρμα. Έκανε πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου, σε περισσότερες από 100 χώρες. Οι μεγαλύτερες τηλεθεάσεις σημειώθηκαν σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Αυστραλία, Ιταλία, Μεξικό, Βραζιλία και Γερμανία.

Οι διάσημοι πρωταγωνιστές, στην πρώτη τους συνάντηση στη μεγάλη οθόνη μετά από 16 χρόνια, υποδύονται δύο μοναχικούς «λύκους» που αναγκάζονται να συνεργαστούν, καθώς τους ανατεθεί η ίδια αποστολή.

Το καστ συμπληρώνουν οι Έιμι Ράιαν, Όστιν Αμπραμς και Πούρνα Τζαγκανάθαν.

«Όταν ο Τζορτζ, ο Μπραντ και ο Τζον μας πλησίασαν για το Wolfs, ήταν εύκολη απόφαση -μια καταιγιστική, διασκεδαστική ταινία με πρωταγωνιστές δύο βραβευμένους με Όσκαρ που όλοι γνωρίζουν ότι είναι εμβληματικοί μαζί», δήλωσε ο Ματ Ντέντλερ, υπεύθυνος παραγωγών της Apple Original Films.

«Πιστεύουμε πάντα ότι το Apple TV+ είναι η στέγη για τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες παγκοσμίως για να δημιουργήσουν και να παραδώσουν την καλύτερη δουλειά τους και είναι συναρπαστικό να βλέπουμε το κοινό να το αγκαλιάζει αυτό με τόσο συντριπτική πλειοψηφία».

Λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Βενετίας, η Apple ανακοίνωσε ότι βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ένα σίκουελ πάλι σε σκηνοθεσία Τζον Γουότς

Επόμενη φιλόδοξη παραγωγή του Apple TV είναι η ταινία «Blitz» του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Στιβ ΜακΚουίν η οποία θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αίθουσες την 1η Νοεμβρίου πριν την προβολή της στο Apple TV+ στις 22 Νοεμβρίου.