«Wolfs»: Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ ξανά μαζί μετά από 16 χρόνια

Δύο μοναχικοί «λύκοι» που αναγκάζονται να συνεργαστούν σε μία δολοφονία που στράβωσε.

Πρωταγωνίστησαν σε τρεις -απολαυστικές- ταινίες «Ocean» και μοιράστηκαν για τελευταία φορά την οθόνη στο «Burn After Reading» των αδελφών Κοέν που κυκλοφόρησε το 2008.

Μετά από 16 χρόνια, Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ ενώνουν ξανά δυνάμεις στην κωμωδία δράσης του Τζον Γουότς «Wolfs» (σκηνοθέτη του «Spider-Man» με τον Τομ Χόλαντ), στην οποία υποδύονται δύο μοναχικούς «λύκους» που αναγκάζονται να συνεργαστούν, καθώς τους ανατεθεί η ίδια αποστολή.

Στο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο Κλούνεϊ εμφανίζεται να φοράει γάντια -προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη ενός φόνου- ενώ διαβεβαιώνει μία γυναίκα: «Δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να κάνει αυτό που κάνω εγώ». Δευτερόλεπτα μετά, μπαίνει ο Πιτ, με παρόμοια ρούχα και φορώντας ήδη γάντια, γεγονός που προκαλεί την έκπληξη και δυσαρέσκεια του Κλούνεϊ. 

Όταν οι δύο fixer συνειδητοποιούν ότι ο υποτιθέμενος νεκρός είναι στην πραγματικότητα ζωντανός, καταλαβάνουν ότι πρέπει να συνεργαστούν σε αυτό που τελικά θα εξελιχθεί σε μια «μακριά νύχτα». Παρά τις ομοιότητες τους, από τον τρόπο που μιλάνε μέχρι τον τρόπο που ντύνονται, οι δύο χαρακτήρες συμφωνούν ωστόσο, ότι δεν είναι συνεργάτες. 

Μαζί τους στο καστ οι Όστιν ’Αμπραμς, Έιμι Ράιαν, Πούρνα Τζαγκανάθαν. 

Στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 20 Σεπτεμβρίου. 

Με πληροφορίες από Hollywood Reporter