Γυναίκα «αναστήθηκε» μετά την αποτέφρωση της 600 χιλιόμετρα μακριά

Ινδοί αστυνομικοί ερευνούν τώρα εάν υπάρχει σύνδεση μεταξύ των εμπλεκόμενων μερών στο περιστατικό.
Open Image Modal
via Associated Press

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα αφού ένας άνδρας φέρεται να αναγνώρισε και να αποτέφρωσε το νεκρό σώμα της «συζύγου» του, ωστόσο αυτή εμφανίστηκε ζωντανή λίγες ημέρες αργότερα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Ινδία, όταν ο Ram Sumer, 60 ετών, ενημέρωσε τους αξιωματούχους ότι η σύζυγός του Phoolmati είχε πεθάνει.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του είχε φύγει από το πατρικό της σπίτι στις 15 Ιουνίου, αλλά  ποτέ δεν επέστρεψε  - με αποτέλεσμα να κηρυχθεί αγνοούμενη από τις αρχές. 

Τέσσερις ημέρες αργότερα, το σώμα μιας γυναίκας βρέθηκε στην περιοχή Uruva Bazaar του Bansgaon στο Gorakhpur.

Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας, ο Sumer κλήθηκε να αναγνωρίσει το πτώμα και επιβεβαίωσε τότε ότι τα λείψανα ήταν αυτά της αείμνηστης συζύγου του.

Μετά τη διαδικασία ταυτοποίησης, έγινε η αποτέφρωση, όπως αναφέρει η Deccan Herald.

Ωστόσο, μια νεκροψία αποκάλυψε ότι η αποτεφρωμένη γυναίκα είχε στραγγαλιστεί μέχρι θανάτου, οδηγώντας την αστυνομία να κάνει έρευνα.

 

 

Νομίζοντας ότι η νεκρή ήταν η Phoolmati, οι αστυνομικοί άρχισαν να ψάχνουν το σήμα από το κινητό της τηλέφωνο σε μια προσπάθεια να πιάσουν τον δολοφόνο της.

Ωστόσο, εξεπλάγησαν όταν διαπίστωσαν ότι το τηλέφωνο της υποτιθέμενης νεκρής γυναίκας ήταν ενεργό στο Jhansi - περίπου 600 χιλιόμετρα  μακριά.

Λέγεται ότι η Phoolmati επικοινωνούσε τακτικά με έναν αριθμό που ανήκε σε έναν άνδρα από το Sultanpur.

Ο άνδρας επιβεβαίωσε αργότερα ότι η Phoolmati ήταν ζωντανή και ότι είχε εγκαταλείψει τον άνδρα της και είχε φύγει μαζί του στο Jhansi.