Γλυφάδα: Τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή – Νεκρός 51χρονος οδηγός

Μία νεκρή και 2 σοβαρά τραυματισμένοι σε τροχαίο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας.
Open Image Modal
Τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή στο ύψος της Γλυφάδας.
Eurokinissi

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό σημειώθηκε στην παραλιακή στο ύψος της Γλυφάδας, στις 3.10 τα ξημερώματα, στη Λ. Ποσειδώνος και Νίκης, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, όταν 3 οχήματα συγκρούστηκαν.

Ενα τζιπ που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα έχασε το ελεγχο και έπεσε πάνω σε άλλο όχημα στο ίδιο ρεύμα, που έπεσε πάνω σε σταθμευμένο ΙΧ και από το οποίο ανασύρθηκε νεκρός ο 51χρονος οδηγός.

Το τζιπ σταμάτησε 60 μ από το σημείο της σύγκρουσης αφότου ξερίζωσε δέντρο όπως και κολώνα ηλεκτροφωτισμού. Στο τζιπ επέβαιναν 2 άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Ερευνώνται οι συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου.

Μία νεκρή και 2 σοβαρά τραυματισμένοι σε τροχαίο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας

Μία νεκρή και 2 τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε, χθες το βράδυ, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, στο ύψος της Νέας Απολλωνίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος, υπό συνθήκες που ερευνώνται, προσέκρουσε σε δέντρο, ανετράπη και βγήκε εκτός οδοστρώματος.

Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή της μία 32χρονη που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο και να τραυματιστούν σοβαρά ο 24χρονος οδηγός και ο 28χρονος συνοδηγός.

Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Από το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας διεξάγεται προανάκριση.

 

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)