Μια από τις πιο γνωστές παραδόσεις της ελληνικής γαστρονομικής κληρονομιάς επιμελούνται οι σεφ της Μεγάλης Βρεταννίας και προτείνουν ένα μενού για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας με μια συλλογή από νηστίσιμα παραδοσιακά πιάτα όπως ταραμοσαλάτα, ντολαμδάκια, χταπόδι ξυδάτο, σαλάτα φακές με σάλτσα από εσπεριδοειδή, σουπιές με σπανάκι, καθώς και πιλάφι με γαρίδες και μύδια.
Ανάμεσα στα εδέσματα βρίσκεται κι η παραδοσιακή λαγάνα τυλιγμένη στην λινή πετσέτα με το οικόσημο του ξενοδοχείου.
Διαφήμιση
Για περισσότερες πληροφορίες / παραγγελίες ας καλέσουμε στο 210 3330748 (από τις 11π.μ. ως τις 19.00).